keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Pimeän kaupan ilta on nyt täällä!

Syksyn suosikkitapahtuma Pimeän kaupan ilta on Hämeenlinnassa perjantaina 30.9. Kauneushoitola on tuolloin auki kello 10.00-19.00 ja palvelen koko päivän ostoksilla kävijöitä. Tapahtuma menee vanhalla kaavalla eli kaikista normaalihintaisista tuotteista on -20% ja yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Dermalogican Hydration Trion, jonka arvo on 44€. Tarjoukset ovat voimassa perjantain kauneushoitolassa ja viikonlopun ylitse sunnuntaihin klo 24.00 asti verkkokaupassa koodilla PK22.Pimeän kaupan ilta hoitolassa pe 30.9. klo 10-19 ja verkkokaupassa su asti koodilla PK22

Ellette ehdi ostoksille viikonlopun aikana, voitte laittaa minulle sähköpostia, mitä tuotteita haluatte varata ja milloin ne tulette noutamaan. Ne, joilla on kasvohoitoaika seuraavalla viikolla, voivat kyllä tehdä aleostot silloinkin, niin ei tarvitse kiirehtiä viikonloppuna ostoksille. Pyrin olemaan mahdollisimman joustava niin, että kaikki pystyisivät vaivattomasti hyödyntämään alehinnat.

Tuo yli 100€ ostoksesta lahjaksi tuleva Hydration Trio sisältää Dermalogican Hydro Masque Exfoliant -kuorintanaamion, Circular Hydration Serum kosteusseerumin ja Awaken Peptide Eye Gel silmänympärysvoiteen ja tuotteet riittävät noin viikon käyttöön. 


Uutuutena Youngbloodin hoitotuotteet

Onneksi ehdin saamaan lähes kaikki Youngbloodin uudet ihonhoitotuotteet myyntiin Pimeän kaupan tapahtumaan. Ne ovat todella huipputuotteita ja jos haluat hiukan vaihtelua entiseen kotihoitoon, suosittelen kokeilemaan niitä. 
Näytteitä ei Youngbloodin tuotteista ole olemassa, koska ne nostavat niin paljon myyntituotteiden hintaa. Testerit ovat esillä hoitolassa ja niistä voi kokeilla ja tuoksutella. YB:hän on ainoa ihonhoito- ja meikkisarja, jota Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto suosittelee, joten se sopii hyvin herkällekin iholle. 
YB:n hoitotuotelinja on pienimuotoinen, mutta tuotteet käyvät lähes kaikille ihotyypeille. Voiteita on yksi: Hydra Luxe Water Creme (89€), joka on runsaasti kosteutta sisältävä hoitovoide yöksi sekä päiväksi ja se sopii myös meikin alle. Hydra Luxe Water Creme on ollut suosikkini heti, kun elokuussa pääsin sitä kokeilemaan.
Radiance Renewal Treatment (97€) seerumi on kevytöljy ja erittäin ravitseva sekä hoitava. Tähän seerumiin tutustuin jo keväällä ja käytin sitä yksinään yövoiteen sijaan helteisinä kesäöinä. Radiance Renewal Treatment on aivan erinomainen talven tehohoitotuote kuivalle, ohuelle ja vanhenevalle iholle. Sitä kannattaa käyttää seerumin tapaan aamulla sekä illalla ja sen päälle voiteeksi Hydra Luxe Water Creme. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti