tiistai 27. syyskuuta 2022

Kosteuta ja suojaa ihosi tehokkaasti

Tämän hetken Tähtitarjoustuotteilla on tarkoitus valmistella iho suojautumaan talven tuulia ja tuiskuja varten. Hyaluronic Ceramide Mist NYT 35€ (47€) hoitosuihke on superkosteuttaja ja Sheald Recovery Balm NYT 69€ (89€) hoitovoide parantaa ihon omaa suojakerrosta.


Tähtitarjoustuotteilla suojaat ja kosteutat ihoasi tehokkaasti.


Ikääntyminen ohentaa ihon

Naisilla estrogeenihormoni ylläpitää ihon joustavuutta ja kosteustasapainoa, mutta estrogeeni puuttuu lähes kokonaan jo kuusikymppisiltä ilman hormonikorvaushoitoa. En ole itse tarvinnut korvaushoitoa ja nyt 61-vuotiaana huomaan selvästi, että ihoni on ohuempi ja kuivempi, kuin pari vuotta sitten. Intensiivisellä hoidolla olen pitänyt ihoni tähän asti siinä vahvuudessa, mitä se oli nelikymppisenäkin, mutta nyt ohentumista tapahtuu joka tapauksessa. Se ei ole mikään yllätys, vaan vääjäämätöntä elämän menoa, jota ei voi pysäyttää. 
Mikään plastiikkakirurgin tai kosmetologin hoito ei voi pysäyttää ihon ohentumista, mutta sitä voi hidastaa todella paljon. Ilman tehokasta hoitoa ihoni olisi ollut jo viisitoista vuotta sitten tässä tilanteessa. Näen tämän saman myös asiakkaillani ja vakioasiakkailla huomaan selvästi, että kuusikymppisenä heidän ihonsa on selvästi vahvempi kuin viisikymppisillä, jotka eivät ihoaan kunnolla hoida. 
Joskus näen jo nelikymppisellä asiakkaalla niin uv-säteilyn ohentaman ja rutikuivan ihon, ettei hoidettu iho ole 65-vuotiaanakaan sillä tavoin rutistunut ja ohentunut. Nykyinen voimakas uv-säteily ja hoitamattomuus yhdessä nopeuttavat ihon vanhenemisprosessia huomattavasti. 
Ohentumiseen auttaa kosteuttaminen sekä ihon vahvistaminen ja tietysti ennaltaehkäisy on tehokkainta hoitoa. iS Clinicalin Sheald Recovery Balm on tehty suojaamaan ulkoisilta rasitteilta, jotka kuluttavat ihoa. Balsamimainen voide sulaa ihon omaan suojabarriääriin ja auttaa sitomaan kosteutta. Se myös silottaa ihoa ja pehmentää kuivuudesta ruttuista ihon pintaa. 
Nykyisin koen, ettei ihoni voi hyvin, ellen laita jo aamulla meikinkin alle täyteläistä hoitovoidetta ja siihen Sheald Recovery Balm on juuri omiaan. Se pitää iholla joustavan ja kosteutetun olon koko päivän, eikä mitään kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja kihelmöintiä tunnu. Pikakosteutus hoitosuihkeella

Ihon ohentuminen tarkoittaa myös sitä, että talven kuivassa sisäilmassa iho voi oireilla punoittavilla, kuivilla hilseilyläiskillä. Nämä ovat saman tyyppisiä kuivia läiskiä kuin atooppisellakin iholla ja ne kertovat juuri tästä ihon ohentumisesta.
Ohuella iholla ei ole riittävästi solukerroksia, mitkä sitovat kosteutta ja aamulla laitettujen voiteiden kosteusvaikutus saattaa kadota jo puolenpäivän jälkeen. Vielä nyt, kun ulkona on syksyinen kosteus, iho ei tunnu kireältä, mutta ensimmäisten pakkasten saapuessa kuivuuden tuntee kyllä ihossaan. 
Nopea apu kesken päivän vaivaavaan kuivuuteen on hoitosuihke ja etenkin Hyaluronic Ceramide Mist. Viikonloppuna tekemälläni Iisalmen reissulla koin taas konkreettisesti, miltä kuivunut iho tuntuu. Ilmeisesti kongressikeskuksen ilmastointi oli niin voimakas, että iltapäivän puolella ihoni alkoi jo kutisemaan ja kihelmöimään. Olisi tehnyt mieli raapia ja hangata oikein kunnolla.
Onneksi minulla oli hotellihuoneessa mukana Hyaluronic Ceramide Mist ja tuntui helpottavalta, kun iltapäivällä sitä kolmeen kertaan suihkuttelin meikin päälle. Toisena aamuna otin sen kongressikeskukseen mukaan ja sumutin sitä jokaisella vessatauolla, niin kutinaa ei ehtinyt tulemaan. Toivoisin, että jokaisella kuivaihoisella olisi käytössä tämä ihana Hyaluronic Ceramide Mist.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti