torstai 1. syyskuuta 2022

Syksysuunnitelmia

On pakko vain myöntää, että kesä alkaa olla ohitettu ja syksy saapuu. Toisaalta tuntuu haikealta kesän loppuminen, mutta itse koen tämän alkusyksyn hyvin energisoivaksi. Tulossa on monia mielenkiintoisia koulutuksia ja odotan niitä innolla.Syksyn aikataulutusta

Olen jo organisoinut loppuvuoden aikatauluni ja tapahtumia on sen verran, etten pidä mitään syyslomaviikkoa, vaikka sitä vielä kesällä suunnittelin. Tämän vuoden lomailu saa jäädä näihin muutamiin vapaapäiviin ja yritän sitten vuoden alussa järjestään parin viikon loman.
Eniten asiakkaita varmaan kiinnostaa, että Pimeän kaupan ilta on perjantaina 30.9. ja pyrin taas hankkimaan sitä varten uusia tarjouksia. Sille päivälle en ota kasvohoitoasiakkaita, vaan palvelen ostoksilla kävijöitä. 
Syys-lokakuussa on muitakin perjantaipäiviä, jolloin en ole paikalla, koska mielenkiintoisemmat koulutustapahtumat ovat yleensä perjantaisin. iS Clinicalin perinteinen seminaaripäivä on syyskuussa ja se on pitkästä aikaa ”livenä” ja onkin tosi kiva tavata kollegoita. iS Clinical on koko korona-ajan järjestänyt nettikoulutuksia kiitettävästi, mutta vaihteeksi on mukavaa olla yhdessä vanhojen tuttujen kanssa.
Myös Dermalogican koulutuksiin käytän muutaman työpäivän ja haluan pitkästä aikaa osallistua myös käytännön koulutuksiin ja oppia uusia hoitomenetelmiä.


Yrittäjänaispäivät Iisalmessa

Syyskuussa 23.-24.9. on Yrittäjänaispäivät otsikolla Ihmeidentekijät Iisalmessa ja nämä päivät ovat yleensä varsinaisia energiapommeja. Tänä vuonna odotan tapahtumaa erityisesti, koska tiedän saavani siellä huomionosoituksen, jota ei voi vielä paljastaa. Odotan myös, että voisin edistää yrittäjänaisten historiikin valmistelua, kun pääsen keskustelemaan muiden paikkakuntien ihmisten kanssa. 
Nämä valtakunnallisen yrittäjänaisten liiton historiikkiasiat tulevat olemaan osa vapaa-aikaani varmaan koko loppuvuoden ja varmaan paljon pidemmällekin. Niissä asioissa tosin kohtaa työ ja harrastus. 
Toivon myös, että pystyisin pitämään vapaata edes yhden pidennetyn viikonlopun ja pääsisimme johonkin Euroopan kaupunkiin tutkimaan sotamuseoita. Kaipaan todella paljon matkailua tämän kolmen vuoden koronahissuttelun jälkeen.
Kosmetologipäivät ovat 13.-14.10. ja niitäkään ei ole aikoihin pidetty livenä, joten ehkä käyn toisena päivänä sielläkin katsomassa, onko jotain mielenkiintoista tulossa. 
Koen, että haluan loppuvuoden pyhittää oman ammattini ylläpitoon sekä kosmetologina, että yrittäjänä. Tunnen haluavani lisää tietoa ja oma työni sekä liike-elämä menee niin vauhdilla eteenpäin, että opittavaa on koko ajan. Osallistuisin mielelläni myös johonkin koulutusprojektiin, jos sellainen eteen tulee, mutta vielä ei mitään ole löytynyt. 
Olen ollut lähes jatkuvasti mukana jossain yrittäjäprojektissa, mutta korona katkaisi nekin. Uskon kuitenkin, että sellainenkin vielä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti