perjantai 30. syyskuuta 2022

Tänään alkaa Pimeän kaupan ALE!

Tänään on hoitolassa kaikki normaalihintaiset hoitotuotteet -20% ja verkkokaupassa ale jatkuu sunnuntai-iltaan klo 24.00 asti koodilla PK22. Palvelen perjantaina kello 10.00-19.00 ostoksilla kävijöitä, joten voitte poiketa mihin aikaan tahansa. 

Yli 100€ ostoksesta saa lahjaksi Dermalogican Hydration Trio -hoitotuotepaketin (arvo 44€).


Tervetuloa hoitolaan tänään pe ja verkkokauppaan koko viikonlopun!


Seerumeilla täsmähoitoa

Seerumit ovat tehokkaita kotihoitotuotteita, joilla voi ihonhoidon täsmäyttää juuri sen hetken tilanteeseen sopivaksi. Jos kotona on vielä kesän hoitovoiteita jäljellä, niitä ei kannata hylätä, vaan hankkia voiteiden alle seerumi, joka sopii tämän hetken iho-ongelmiin.
Monipuolinen ja tehokas valinta on Dermalogican Smart Response Serum (139€-20%) eli älyseerumi, jossa on neljä eri vaikutusta. Älyseerumi kosteuttaa, tasoittaa ihonväriä, kiinteyttää ja rauhoittaa punoituksia, joten suurin osa asiakkaista hyötyy sen vaikutuksista. 
Älyseerumia voi käyttää aamulla sekä illalla ja kuivalle ohuelle iholle suosittelen sen päälle Super Rich Repair (50ml 93€-20% ja 100ml 149€-20%) hoitovoidetta, joka on tarpeeksi täyteläinen suojaamaan talven rasituksilta. 
Aivan ihana uutuus on Youngbloodin öljymäinen Radiance Renewal Treatment Glow Serum (97€-20%), joka sisältää hyvin runsaasti hoitavia ja vahvistavia vaikutusaineita. Olen käyttänyt tätä seerumia jo alkukesästä ja omalle rutikuivalle iholleni se on erittäin hyvä hoitotuote. Sen päälle käytän YB:n Hydra Luxe Water Cremea (89€-20%), joka on ohut, mutta runsaasti kosteuttava.


Vastarintaa näppylöille

Monelle säätilan vaihdos aiheuttaa epätasapainoa talineritykseen ja finnit sekä hilseily alkavat vaivata. Kuorinta on ensimmäinen, mitä kannattaa lisätä, kun näppyjä ja rasvaisuutta alkaa ilmestymään. Herkälle ja ohuelle iholle Dermalogican uusi Daily Milkfoliant (68€-20% ja pikkukoko 19€-20%) on sopiva valinta ja sitä voi käyttää vaikka joka päivä.
Seerumina Retinol Clearing Oil (79€-20%) rauhoittaa finnit, supistaa huokoset ja silottaa rypyt. Epäpuhtaalle yli kolmekymppisen iholle Retinol Clearing Oil on varma valinta ja epäpuhtaudet rauhoittuvat, eikä iho kuivu. En voi kylliksi kehua YB:n uutta epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon naamiota Nourishing Detox Masque (66€-20%). Sillä saa niin kauniin ja tasaisen ihon vartin vaikutusajalla. Epätasaiset vanhat finniarvet silottuvat, ihon väri kirkastuu ja huokoset supistuvat. Tätä uutuutta kannattaa kokeilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti