tiistai 6. syyskuuta 2022

Tähtitarjoukset ajalle 6.9.–19.9.2022


Tähtitarjoukset 19.9. asti.


Herkkäkin iho tarvitsee kuorintaa

Aika harvoin uutuustuotteita laitetaan tarjouksiin, mutta haluaisin, että mahdollisimman moni voisi ottaa käyttöön talven tullen tämän Dermalogican Daily Milkfoliant -kuorinnan. Se on sisarustuote Daily Microfoliantille (59€) ja Daily Superfoliantille (68€), mutta se on erityisesti tehty ohuelle, herkälle ja punoittavalle iholle. 
Jokainen iho tarvitsee kuorintaa, koska hilseily kuuluu ihon normaaliin uudistumiskiertoon. Paksu hilseilykerros estää hoitotuotteiden vaikutuksia ja heikentää ihonhoidon tuloksia. Ohuelle iholle tulee helposti kuivuudesta ja hilseilystä johtuvaa ryppyverkkoa ja se silottuu kuorinnan vaikutuksesta. Kuorinta on siis nopea ja näkyvä apu rypistymiseen.
Daily Milkfoliant on siitä erityinen kuorintatuote, että samalla, kun se irrottaa kuollutta solukkoa, siitä imeytyy hoitavia ja rauhoittavia aineita ihoon. Tämä on aivan poikkeuksellinen ominaisuus kuorinta-aineelle ja mikään muu kuorintatuote ei omaa näitä vaikutuksia. 
Suosittelen, että Daily Milkfoliantia käytetään talviaikaan noin 2-3 päivän välein. Myös helposti punoitteleva couperosa-iho voidaan kuoria tällä tuotteella parin kolmen päivän välein.

Pro-Heal Serum tasapainottaa ihoa

Nyt, kun kesä alkaa muuttua sisälämmityskaudeksi, iho joutuu helposti epätasapainoon ja on yhtä aikaa rasvoittuva, epäpuhdas ja kuivan rypistynyt. Tähän tilanteeseen paras tehohoito on iS Clinicalin Pro-Heal Serum, joka rauhoittaa ihoa, mutta samalla hidastaa ihon vanhenemista. 
Pro-Heal Serum normalisoi ihon rasvoittumista ja näpyt sekä tulehdukset vähenevät. Myös ruusufinni-ihottuman aiheuttamat punaiset tulehdusfinnit vähenevät, jos ihottuma on vasta alkuvaiheessa. Pahasti ärtyneeseen ruusufinni-ihottumaan ei kosmeettisilla tuotteilla voi vaikuttaa, joten mikään varsinainen hoitotuote ei tämäkään seerumi ole ruusufinniin.
Pro-Heal Serum on yksi iS Clinicalin suosituimmista seerumeista sen monipuolisen vaikutuksen vuoksi. Näin kesän jälkeen se korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa ihosolukon vanhenemista ja rasittumista. Pro-Heal Serum on erinomainen ryppyhoito tyypilliselle suomalaiselle iholle, joka on helposti punoittava, ohut, kuiva ja herkästi reagoiva. 
Suosittelen Pro-Heal Serumia aamulla sekä illalla ja sen päälle voi laittaa esimerkiksi iS Clinicalin Reparative Moisture Emulsionin (120€). Näillä kahdella tuotteella, seerumilla ja voiteella, saa erittäin hyvän tehohoidon ihon vanhenemista ja rypistymistä vastaan.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti