lauantai 10. syyskuuta 2022

Youngbloodin uutuudet ovat ihohoidon huipputuotteita

Kesäkuussa minulle ilmoitettiin, että Youngbloodin meikkisarjaan on tulossa muutama ihonhoitotuotekin. Olinkin jo pitkään ihmetellyt, miksi YB pysytteli niin selkeästi vain meikeissä. Näitä meikkituotteita ammattilaiset arvostavat suuresti, joten osasin odottaa huipputuotteita myös ihonhoitoon.


Youngblood -hoitotuotteissa on hinta & laatu kohdallaan ja kaikki ovat tarpeellisia sekä poikkeuksellisen vaikuttavia. 


Ihoni muuttui viikossa paremmaksi

Ihoni on ollut ihan hyvässä kunnossa koko kesän ja olen käynyt Dermatude-kasvohoidossa säännöllisesti erään kollegani luona pääkaupunkiseudulla. En odottanut Youngbloodin tuotteista mitään mullistusta omalle iholleni, mutta olin innokas kokeilemaan uutuuksia sarjasta, jota suuresti arvostan. 
Ensimmäinen uutuustuote oli Nourishing Cleansing Oil (58€) puhdistusöljy, josta tuli nopeasti asiakkaidenkin suosikki. Tämä ohut öljy sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia vaikutusaineita, jotka vahvistavat ihon omaa suojabarriääriä. Samalla se sulattaa iholta paksunkin meikin ja huuhtoutuu hyvin vedellä pois.
Keväällä tuli myyntiin myös seerumi Advanced Refinig Serum with 5% Lactid Acid (105€), joka loppui maahantuojalta parissa viikossa ja nyt odottelemme uutta erää, jotta myös asiakkaani pääsisivät sitä kokeilemaan. Seerumin mieto maitohappo kuorii hellävaraisesti rypistynyttä pintakerrosta ja samalla kosteuttaa ja silottaa ihoa. Tämän silottavan vaikutuksen koin noin viikon käytön jälkeen. En osannut odottaa näin selvää muutosta, mutta ihoni tuntui selvästi kiinteämmältä ja sileämmältä. Tämän seerumin päällä käytin uutta Hydra-Luxe Water Cremea, joka on kaikille ihotyypeille tarkoitettu ohut voide yöksi ja päiväksi.


Kuulas ja sileä ihonpinta

Meikinpohjustukseen uutuutena tuli Illuminator with Diamond Powder (62€) voide, joka antaa heleän hehkun iholle. Sekoitin sitä hiukan CC Perfecting Primerin (53€) bare -sävyyn ja levitin sen kosteusvoiteen päälle. Lopuksi laitoin lempimeikkini Natural Mineral Foundation (65€) sävyn Honey ja olin todella tyytyväinen ihoni ulkonäköön. 
Youngblood mainostaa, että Illuminator with Diamond Powder häivyttää iästä kymmenen vuotta ja näin sen itsekin koin. Yritän saada nämä kaikki Youngbloodin hoitotuotteet myyntiin kuun lopussa 30.9. kun on Pimeän kaupan ilta. Valitettavasti Amerikassa tehtaita vaivaa vieläkin purkkipula, eikä tuotanto toimi normaalisti.
Uskoakseni tämäkin koronan aiheuttama ongelma poistuu syksyn aikana ja kaikkia tuotteita saadaan myyntiin normaalisti. Tiedän näistä uutuustuotteista jo nyt, että niistä tulee suursuosikkeja. Niissä on hinta & laatu kohdallaan, tuoteskaala on sopivan pieni ja kaikki ovat tarpeellisia sekä poikkeuksellisen vaikuttavia. Muistutan vielä, että YB on Allergia-, iho- ja astmaliiton suosittelema ja nyt myös nämä hoitotuotteet sopivat äärimmäisen herkällekin iholle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti