torstai 15. syyskuuta 2022

Dermatude- kasvohoito poistaa turvotuksen

Turvotus on asia, johon melkein jokainen nainen törmää viimeistään vaihdevuosi-iässä. Hormonitoiminnan muutokset vaikuttavat naisen elimistöön hyvin paljon ja varsinkin aineenvaihdunta hidastuu estrogeenin vähentyessä.


Dermatude-kasvohoito on tehokkain ja nopein apu turvotukseen.


Turvotus veltostuttaa ihoa

Turvotuksella on hyvin suuri merkitys kasvojen ulkonäköön ja jo vähäinenkin turvotus vanhentaa. Tietysti turvotus voi johtua elämäntavoistakin, koska rasvainen ja suolainen ruoka sekä alkoholi aiheuttavat turvotusta. 
Hyvin monien lääkeaineiden sivuvaikutus on turvotus ja se on hyvin harmillinen asia. Etenkin jotkut mielialalääkkeet ja erilaiset kipulääkkeet hidastavat aineenvaihduntaa ja aiheuttavat turvotusta. Tästä voi tietysti keskustella lääkärin kanssa, jos asialle olisi jotain tehtävissä.
Omatoimisesti voi kokeilla vähäsuolaista ruokaa sekä liikunnan lisäämistä. Myös kylmät kääreet kasvoilla saattavat laskea turvotusta. Varma konsti vähentää turvotusta ja hehkeyttää ulkonäköä on Dermatude-kasvohoito (170€/kerta ja 600€ neljän kerran sarja). Jo ensimmäisellä kerralla, kun itse sain Dermatude-kasvohoidon koin, että turvotuksen veltostuttamat roikkuvat leukaperät vähenivät silmin nähden. 


Dermatude-kasvohoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Jo yksikin Dermatude-kasvohoito antaa nopeita hoitotuloksia. Turvotuksen väheneminen näkyy heti hoidon jälkeen ja asiakkaan ulkonäkö nuorentuu silmissä. Toinen nuorentava vaikutus on ihon värin tasoittuminen ja heleytyminen.
Dermatude-hoito on erinomainen kaunistaja ennen juhlia ja suosittelen hoitokertaa pari päivää ennen tärkeää tapahtumaa. Perusteellisemman vaikutuksen saa neljän hoitokerran sarjalla ja se kannattaa tehdä 1-2 viikon välein. 
Jos suunnittelette tätä sarjahoitoa, ajanvaraus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Varsinkin iltapäiväajat kello 15 jälkeen ovat jo syys-lokakuulla aika täynnä. Pyrin aina joustamaan asiakkaiden tarpeen mukaan ja yleensä olenkin työssä kello 20-21 saakka pystyäkseni hoitamaan myös kaikki ilta-aikoja tarvitsevat asiakkaat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti