keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Youngbloodin uutuusnaamio tuli tarpeeseen

Youngblood -meikkisarjaan on kesän aikana tullut muutamia ihonhoitotuotteita ja ne suorastaan hämmästyttävät tehokkuudellaan. Youngbloodin mineraalimeikit ovat olleet jo vuosikymmeniä kosmetologien suosikkimeikkejä ja nyt hoitotuotteet jatkavat samalla linjalla.


Youngblood Intense Hydrating and Soothing Masque on erittäin kosteuttava ja ravitseva sekä rauhoittava ja punoitusta poistava naamio.


Suositeltu juuri herkälle iholle

Pari viikkoa sitten sain myyntiin YB:n Intense Hydrating and Soothing Masquen (66€) herkän ja kuivan ihon naamion. Ihastuin siihen välittömästi, vaikka ihoni ei ole erityisen herkkä. Tosin kuivuus on ikuinen riesani ja siihen on niin vahvat perintötekijät, etten siitä pääse eroon koskaan.
Youngblood on ainoa kokonainen ihonhoitosarja, mitä Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto suosittelee ja voinkin kuvitella, miten hyvä apu tästä naamiosta tulee kuumottavan ärtyneelle iholle. Työpäivän aikana kesällä jatkuva hikoilu huuhtoi iholta kaiken kosteuden ja iltapäivisin iho jo kiristi, ellen käyttänyt Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist (47€) hoitosuihketta useampaan kertaan päivässä. Intensive Hydrating and Soothing Masque tuntui jo heti alkuun miellyttävältä ja sen ohut koostumus oli helppo levittää.


Runsaasti vaikutusaineita

Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque (66€) sisältää vaikutusaineita todella runsaasti, joten tehossa ei ole säästelty. Vanha tuttu aloe vera on naamion perusraaka-aineita ja sehän on aina varma valinta poistamaan kuivuutta ja herkkyyttä.
Aloe vera imeytyy myös ihon omaan suojakerrokseen ja vahvistaa ihon kykyä torjua ulkoisia haittoja, kuten lämmönvaihteluita, tuulta ja sadetta. Aprikoosinsiemenöljyn ja sheavoin seos yhdessä meriveden kanssa ravitsee ihoa niin, että ohut, kuiva ja ryppyinen iho silottuu jo yhden käyttökerran jälkeen.
Lakritsiuute on tämän naamion ihmeaine ja salainen ase, joka rauhoittaa punoituksen. Naamiota kannattaa käyttää herkällä couperosa-iholla noin joka kolmas päivä. Sitä voi käyttää myös meikinalusnaamiona, kun haluaa nopeasti hyvän pohjan meikille. Silloin naamio levitetään noin vartiksi ja huuhdellaan huolellisesti pois. Sen jälkeen laitetaan kosteusvoide ja tehdään meikki. Naamion vaikutuksesta iho ei lehahtele juhlan aikana ja meikki pysyy siistinä ja tasaisena.
Tähtitarjoukset 19.9. asti:Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti