torstai 29. syyskuuta 2022

Näitä kannattaa hankkia Pimeän kaupan iltana

Palvelen hoitolassa ostoksilla kävijöitä koko perjantain 30.9. kello 10.00-19.00 ja verkkokaupassa -20% alennus on vielä voimassa sunnuntai-iltaan asti koodilla PK22. Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi Dermalogican Hydrating Trio pakkauksen (arvo 44€).


Pimeän kaupan iltana myös kaikki ihanat Youngblood uutuudet -20%


Naamioilla lisätehoa kotihoitoon

Talven tullen iho kaipaa taas hoivaa tavallista enemmän ja naamio on hyvä tehohoito 2-3 kertaa viikossa. Youngbloodin uusissa ihonhoitotuotteissa on kaksi naamiota ja yksi kuorintanaamio ja ne ovat ihan supertehokkaita. Intense Hydrating and Soothing Masque (66€) on erittäin hyvä herkistyneen ja punoittavan ihon naamio. Se on tullut todella tarpeeseen, koska vastaavaa minulla ei ole aikaisemmin ollut myynnissä. Intense Hydrating and Soothing Masque rauhoittaa ärtyneen punakkaa ihoa näkyvästi ja iholle jää hyvä kosteutettu tunne.
Varsinkin couperosa-iho ja ruusufinni tarvitsevat tämän tyyppistä rauhoitusta ja kosteutusta. Huomioi myös, että tuubin koko on 80ml eikä normaali 50ml, joten siitä saa ainakin 30-40 hoitokertaa. Kokeile naamiota saunan jälkeen ja huomaat, miten hyvin punakkuus laskee.
Nourishing Detox Masque (66€) on toinen Youngbloodin uutuusnaamio ja se on epäpuhtaalle iholle pelastus. Naamio sisältää puhdistavaa lääkehiiltä, joka imee itseensä epäpuhtaudet ja tekee ihosta raikkaan ja puhtaan. Lääkehiili rauhoittaa talineritystä ja vähentää kiiltoa sekä rasvoittumista. Voin sanoa tämän olevan paras rasvoittuvan ihon naamio, mitä olen koskaan myynyt!


Naamioista kosteutta

Dermalogican Melting Moisture Masque (73€) tuli viime talvena myyntiin, enkä olisi ilman sitä selviytynyt ehjin nahoin talvesta. Melting Moisture Masquen voi jättää vaikuttamaan yöksi yövoiteen tapaan ja päiväksi kosteusvoiteen tapaan. Täyteläinen naamio ei ole yhtään liikaa meikinkään alla, vaan se imeytyy niin hyvin, että meikki pysyy koko päivän kiiltelemättä. Melting Moisture Masque estää kuitenkin päivän mittaan tulevan kireyden ja kutisevan kuivuuden, mistä itse kärsin joka talvi pakkasaikaan.
Älkää myöskään unohtako vanhaa kunnon multivitamiininaamiota eli ”ambulanssia tuubissa”. Tämä Multivitamin Power Recovery Masque (62€) rauhoittaa ärtyneen ja kuivuneen ihon nopeasti. Käsiin se on varsinainen pelastus ja varsinkin atooppiseen ihottumaan. Hiero naamio käsiin runsaana kerroksena, vedä puuvillahanskat päälle ja anna vaikuttaa yön ylitse. Hilseilevän kuiva ja ihottumainen käsien iho rauhoittuu yön aikana ja myös liuskoittuvat kynnet paranevat ja saavat tarpeeksi ravintoa.

1 kommentti:

  1. Täällä on molemmat Dermalocigan ja Is Clinicalin naamio jo kovassa käytössä. Varsinkin tuo Melting moisture masque on superkuivan atooppisen ihon paras kaveri. Youngbloodin naamio kuulostaa hyvältä myös. Hyvä kun on taas Pimeän kaupan-kampanja, pääsee täydentämään omaa purkkiarmeijaa.

    VastaaPoista