tiistai 20. syyskuuta 2022

Tähtitarjoukset 3.10. saakka


Uudet Tähtitarjoukset antavat iholle hoivaa ja suojaa syksyn ja talven olosuhteisiin. Hyaluronic Ceramide Mist silottaa ryppyjä

Hyaluronic Ceramide Mist hoitosuihke tuli myyntiin alkukesästä ja siitä tulee kehuja joka käyttäjältä. Tämä hoitosuihke sisältää keramideja, jotka täyttävät kosteudella eli hyaluronihapolla kuivuudesta johtuvat rypyt ja ihosta tulee sileämpi ja joustavampi.
Hyaluronic Ceramide Mist on ihan loistokeksintö ja tätä helpompaa tapaa kosteuttaa ja silottaa ihoa ei voi enää olla. Muutama suihkautus pesun jälkeen ennen kosteusvoidetta tuo näkyvän kosteuslisän ihonhoitoon. Tämä hoitosuihke oli hyvin suosittu kesälläkin, koska jääkaappikylmänä se oli ihana virkistys, mutta nyt sisälämmitysaikaan sen vaikutuksia tarvitaan eniten. 
Hyaluronic Ceramide Mist sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Myös nuoret voivat sitä käyttää, koska sen vaikutus perustuu kosteuttamiseen eikä elvytykseen. Tätä hoitosuihketta voi sumutella myös meikin päälle pitkin päivää poistamaan kiristävää tunnetta iholta. 
Sisälämmitys kuivattaa ihon muutamassa päivässä ja ihonhoitoon kannattaa lisätä kosteutta. Hyaluronic Ceramide Mist on helppo tapa estää ihon kuivuminen ja rypistyminen talven tullessa.


Iho tarvitsee suojaa

iS Clinicalin Sheald Recovery Balm on tehokas hoitava ja suojaava voide yöksi ja päiväksi. Voiteen balsamimainen rakenne sitoutuu ihon omaan suojabarriääriin eli kosteus/rasvavaippaan ja estää kosteuden haihtumista ja sisäilman kuivattavaa vaikutusta.
Tämä voide on täyteläinen ja siksi erinomainen kuivalle, ohuelle ja vanhenevalle iholle. Kuitenkin se imeytyy nopeasti ja sopii myös pintakuivalle epäpuhtaalle iholle. Sheald Recovery Balm sopii myös meikinalusvoiteeksi ja varsinkin rypistyneelle iholle se on hyvä silotus ennen meikkiä. 
Talvella iho tarvitsee voiteilta suojaavaa vaikutusta monia asioita varten. Tuuli, pakkanen, kuiva sisäilma ja lämmönvaihtelut ohentavat ja kuivattavat ihoa ja Sheald Recovery Balm on nimenomaan suunniteltu tähän suojaamiseen. 
Käytännössä on osoittautunut, että Sheald Recovery Balm on erinomainen myös atooppiselle iholle tai yleensäkin kuiviin läiskiin. Sen täyteläisyys vähentää hilseilyä ja iho pysyy joustavana ja terveenä.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti