maanantai 2. tammikuuta 2023

Katse huuliin

Tulevan kevään meikkimuoti korostaa huulia hyvin näyttävästi ja myyntiin on tulossa voimakkaita punaisia, fuksiaa ja tummaa ruskeaa. Olen nähnyt ne vasta kuvissa, joten en tiedä otanko niitä edes myyntiin, jos ne ovat jopa liian ärtsyjä asiakkailleni. 


Huulten herkkä iho kaipaa myös hoivaa ja etenkin suojaa aurinkoisina talvipäivinä.


Huulten suojaus on tärkeää!

Tällä hetkellä suomalaisten syöpätilastot kertovat, että huulten alueen ihosyöpä on lisääntymään päin ja yksi syy siihen on uv-säteily. Aika harva ymmärtää vielä suojata myös huulet, vaikka ihon suojaus muuten onkin jo sisäistetty. Eikä myynnissä ole ollutkaan kovin hyviä suojakertoimellisia huulivoiteita.
Nyt tilanne muuttui, kun iS Clinical esitteli pari viikkoa sitten LIProtect SK35 (29€) huulivoiteen, jossa on aurinkosuojakerroin 35. Tätä on jo vuoden verran odoteltu, mutta tuotekehittely vei paljon aikaa. Amerikassa kaikki aurinkosuojalliset tuotteet katsotaan lääkeaineiksi ja vaatimukset suojakertoimellisille tuotteille ovat korkeat. Tämä on kuluttajille erittäin hyvä asia ja siksi kannattaa aina suosia amerikkalaisia aurinkosuojatuotteita.
LIProtect SK35 on erittäin onnistunut uutuustuote ja se tulee todella tarpeeseen. Kohta alkaa hiihtokausi ja hanget hohtavat, joista uv-säteily heijastuu moninkertaisena. Pakkanen, tuuli ja aurinko myös kuivattavat huulia ja ne rohtuvat ilman huulivoidetta.
LIProtect korjaa kummankin ongelman. Se on erittäin hoitava ja kosteuttava huulivoide koko perheelle. Se kestää jonkin verran vettä, joten se ei liukene ensimmäisellä lipaisulla, mutta ei myöskään jätä tahmeaa pintaa. Samalla, kun se hoitaa huulia muuten, tulee ne myös hyvin suojattua. 
Riippuu myös suun mallista, miten helposti huulet ulkona palavat. Pullea alahuuli oikein imee itseensä säteilyä ja palaminen tapahtuu vartissa. Lasten ohut ja herkkä suun alue on hyvin altis palamiselle ja LIProtect SK35 sopii myös heille.


Törröhuulet

Mietin välillä, että olenko jo pudonnut täysin nykyisistä kauneuskäsityksistä, koska muodissa on tyylejä, joita en todellakaan pidä kauniina. Yksi tällainen on ylikorostettu suu, joka on pullistettu täyteaineilla törrölleen. En todellakaan näe tässä mitään kaunista, vaan päin vastoin, pidän niitä jopa naurettavina. 
Täyteainemäärä on mennyt ihan överiksi ja suu on ihan epäluonnollinen. Ihmettelen myös, että tämä on pääasiassa nuorten naisten, noin alle kolmekymppisten muotioikku. Sen ymmärrän paremmin, jos kuusikymppisen huuliin laitetaan täytettä, koska iän myötä huulet kapenevat huomattavasti. 
Näistä huulitäytteistä muodostuu äkkiä kierre, koska hyaluronihappo häviää noin 3-4 kuukauden kuluessa. Täytteitä pitää lisätä useita kertoja vuodessa ja se ei ole ihan halpaa lystiä. Kuitenkin kannattaa valita paikka, joka ei ole halvimmasta päästä, koska sieltä voi paremmin odottaa myös ammattitaitoa ja aseptiikkaa. 
Huulten tuntoaisti heikkenee täyteaineen vaikutuksesta ja herkistyminen muulle kosmetiikalle lisääntyy, koska huulten limakalvo venyy ohuemmaksi. En tiedä, miltä nuo moninkertaisiksi pullistetut huulet näyttävät sen jälkeen, kun lakkaa piikittämästä täyteainetta. Kaiken järjen mukaan iho ja limakalvo on jo venynyt niin paljon, ettei se palaudu enää ennalleen. Ja taas tulee plastiikkakirurgeille töitä, kun näitä venytettyjä huulia korjaillaan. 
Tähtiarvonta! Osallistu kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja blogissa. Aikaa on ma 9.1. asti ja palkintona SkinPerfect Primer SK30 + Youngblood ripsiväri!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti