maanantai 30. tammikuuta 2023

Talvitarjoukset korvaavat pimeän kaupan!

Moni asiakas kyselee milloin Hämeenlinnassa on taas Pimeän kaupan ilta ja on pakko vastata, ettei sitä olekaan. Itsekin sitä odotin, koska yleensä se on helmikuussa, mutta Kaupunkikeskusta ry ei sitä nyt järjestä. Joten päätin järjestää ihan oman tapahtuman!


Ihanat Talvitarjoukset 31.1.-5.2.-23!


Talvitarjoukset 31.1.-5.2.-23

Ilmeisesti keväällä Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry järjestää jonkun muun tapahtuman ja voimavarat eivät riitä kahteen juttuun. Minun hoitolalle nämä kaksi Pimeän kaupan iltaa talvella ja alkusyksystä ovat olleet onnistuneita ja moni asiakas ostaa tässä keskitalvella tuotteita, joita tarvitsee kuivattavan säätilan aikana. 
Joitakin tuotteita Dermalogica on lopettamassa ja niistä hankin viimeiset erät omille asiakkailleni. Tarjoustuotteita on noin 25 kpl ja niille on valmiiksi hinta laskettuna. Alennukset ovat suuria 20-40%, joten ostoksia kannattaa tehdä. Tuotteet tulevat huomenna tiistaina 31.1. verkkokauppaan ja laitan niistä kirjeen asiakkaiden sähköpostiin.
Voitte tehdä tilaukset verkkokaupasta tai käydä hoitolassa ostoksilla. Olen varannut keskiviikkoaamun 1.2. klo 10.00-12.00 ostoksilla kävijöiden palveluun. Toki muulloinkin voi ostoksilla käväistä, mutta silloin minulla ei ole aikaa pitkään neuvontaan. Voitte myös perinteiseen tapaan varata tuotteet sähköpostilla tai tekstarilla ja ilmoittaa, koska ne haluatte hakea. Ne voivat jäädä odottamaan myös seuraavaa hoitokäyntiä. 


Torjuntavoitto talvesta

Tarjoustuotteiksi olen koonnut pääasiassa niitä, mitkä ovat erityisen tarpeellisia tähän vuodenaikaan. Voisin taas sotahistorian termillä sanoa, että näillä tuotteilla saa talvesta torjuntavoiton. Niiden tuotteiden kohdalla, jotka ovat lopetettuja, on siitä maininta verkkokaupassa ja ne kannattaa ostaa heti. Suurimmasta osasta tuotteita olen ostanut viimeiset erät omia asiakkaitani varten ja niitä ei sen enempää Suomessa ole. 

Tähtitarjouksessa oleva Phyto Replenish Oil NYT 59€ (74€) öljyseerumin mukana saat matkakokoisen PreCleanse Balmin. Tämä Phyto Replenish Oil on lopetettu tuote ja minulla on sitä vielä muutamia kymmeniä, mutta ne varmaan loppuvat tämän viikon aikana. Tämä öljyseerumi oli yksi lempiseerumeistani ja olen hyvin harmissani sen lopettamisesta. Myös sen sisarustuote Overnight Repair Serum on jo loppunut ja sitä ei enää ole saatavilla. 
Suomessa nämä öljyseerumit ovat erittäin tarpeellisia ainakin talvella, mutta muualla ne eivät ole niin suosittuja. Eikä tehtaan kannata valmistaa tuotteita, joita vain suomalaiset haluavat käyttää.

Toinen lopetettu tuote on PreCleanse Balm NYT 29€ (46€) alkupuhdistusbalsami, joka myös on lempparini ja pidän siitä enemmän kuin nestemäisestä PreCleansesta. Jättipullo PreCleanse 473ml NYT 85€ (145€) on myös jäämässä pois ja se on nyt todella edullinen. Näitä jättipulloja ei ole kuin muutama kappale, joten tee tilaus heti tänään. Tuosta isosta pullosta voi täyttää pienempään pulloon ja avattunakin tuote säilyy 1-1,5 vuotta ihan priimana. Säilyttää se kannattaa kaapissa valolta suojattuna ja jos kylpyhuoneessa on kovin lämmin, joku muu paikka on sille parempi. 

Pigmenttiläiskät kannattaa ehkäistä juuri nyt, kun ensimmäiset kirkkaat aurinkoiset päivät alkavat. Dermalogican Dark Spot Solution Kit + Daily Microfoliant 13g pikkukoko NYT 39€ (74€). Pakkauksessa on pikkukoot kolmesta pigmenttihoitoon tarvittavasta tuotteesta: PowerBright Dark Spot Serum, PowerBright Moisturizer SK50 kosteusvoide viidenkympin aurinkosuojalla ja PowerBright Overnight Cream yövoide sekä Daily Microfoliant kuorintajauhe, jota voi käyttää 3-5 kertaa viikossa ja se lisää huomattavasti hoitotuotteiden vaikutusta. Pakkaus riittää 2-3 viikkoa ja siinä ajassa ihon värin tasoittuminen ja kirkastuminen jo ilmenee. Nämä pikkutuotteet ovat myös hyvä tapa kokeilla tuotteita ennen kuin ostaa normaalikoot. Nämäkin pakkaukset kannattaa ostaa heti, koska niitä on saatavilla enää kymmenen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti