tiistai 10. tammikuuta 2023

Tähtitarjoukset ajalle 10.-23.1.2023

Huom. Jos ostat kummatkin Clear Start -tuotteet eli Blackhead Clearing Fizz Mask -naamion ja Clearing Defense SK30 -kosteusvoiteen, saat lahjaksi Breakout Clearing Foaming Wash puhdistusgeelin (75ml, arvo 15€). 


Tähtitarjoukset ja arvonta 23.1. saakka.

Neuvoja nuorten ihonhoitoon

Näissä Tähtitarjouksissa ajattelin eniten nuoria, vaikka Daily Microfoliant jauhekuorinta ja YB:n mineraalimeikki ovat kaikenikäisten suosikkeja. Nuoret tarvitsevat neuvoja ja järkeviä hoitotuotteita, koska he ovat koko ajan alttiina netin mainostulvalle, jossa kaupitellaan ihan mitä tahansa. Tietysti nuoret haluavat kokeilla hoitotuotteita ja meikkejä, mutta kotihoidossa olisi hyvä olla muutama perustuote, joista on varmasti apua. 
Halusin huomioida nuoret 11-25-vuotiaat siksikin, että tämä kuivattava vuodenaika pahentaa entisestään ihon epätasapainoa. Ihon pinta kiristyy kuivuudesta ja huokoset tukkiintuvat ja niihin jää ihotalia, joka alkaa tulehtumaan. Toisaalta ihon pinta on hilseilevän kuiva ja kuitenkin siihen syntyy tulehtuneita märkäpäisiä finnejä. 
Blackhead Clearing Fizz Maskia käytetään 2-3 kertaa viikossa ja sen vaikutusaika on 3-5 minuuttia. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja se alkaa vaahtoamaan parissa minuutissa. Vaikutusajan jälkeen se huuhdellaan hyvin pois ja laitetaan ihotyypin mukainen hoitotuote. Blackhead Clearing Fizz Mask sulattaa mustapäitä, rauhoittaa tulehduksia ja ehkäisee finnien syntymistä. 
Clearing Defense SK30 päivävoide rauhoittaa ihon epätasapainoa ja vähentää rasvoittumista. Samalla se supistaa huokosia, sitoo ihotalia ja vähentää ihon kiiltoa. Tämä suojakerroin on erittäin tärkeä asia, koska ihosyövän syntyyn vaikuttaa eniten se uv-säteilyn määrä, mikä saadaan alle parikymppisenä. 


Kuorinta ja laadukas meikkivoide siistii ihon pinnan

Kaikki lukijat tuntevat Dermalogican Daily Microfoliantin, joka on maailman tunnetuin kuorinta-aine ja sen lempinimi onkin taikajauhe. Daily Microfoliant kuorinta on helppo ja nopea käyttää ja sopii kaikille ihotyypeille. 
Tämä kuivattava pakkaskausi saattaa aiheuttaa monille epämääräisiä näppylöitä ja pikkufinnejä. Nopea kotikonsti tilanteen korjaamiseen on kuorinta, joka estää ihohuokosten tukkiintumista. Näin talvella Daily Microfoliantia voi käyttää 2-4 kertaa viikossa myös teini-ikäisten iholla. Kuorinta pohjustaa hyvin ihoa naamion vaikutuksille ja ennen tuon Blackhead Clearing Fizz Maskin käyttöä kannattaa iho kuoria.
Youngbloodin Natural Mineral Foundation jauhemainen mineraalipigmenttejä sisältävä meikkivoide on erinomainen valinta kaikenikäisille. Se näyttää aina luonnolliselta, mutta peittää myös hyvin. Nuoriso haluaa valita itse omat muotimeikkinsä, mutta meikkivoiteen laatuun kannattaa satsata. Natural Mineral Foundation ei takuulla tuki ihoa, eikä kuivata ihon pintaa. Sillä saa hyvin peitettyä punoittavat näppylät, eikä se näytä luonnottoman paksulta kerrokselta. Vanhemmat, kummitädit ja muut sukulaiset voisivat hankkia nuorelle muutaman hyvälaatuisen hoitotuotteen, niin nuoren ihon hyvinvointi olisi niillä pelastettu pitkäksi aikaa.Edellisen Tähtiarvonnan voitti Mari Pajunen, joka oli kommentoinut 7.1. Facebookissa. Palkinnoksi lähtee SkinPerfect Primer SK30 ja Youngblood ripsiväri. Paljon onnea!Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

2 kommenttia:

 1. mari pajunen20:36

  Kiitos hurjasti hienosta palkinnosta, jossa myös runsaasti näytteitä ja niihin hyvät käyttöohjeet, joten varmasti tulee kokeiltua.

  Erityiskiitos myös Otava koiraltani, joka ihan innoissaan silputti tyhjäksi pelastetun laatikon vuosipäivänsä kunniaksi takansytykkeeksi (piilotin laatikkoon sen omia nameja). Laatikko oli extramieluinen myös Otavalle, koska koira huomasi kuinka iloiseksi tulin laatikon sisällöstä.

  Oikein mukavaa kevättä Inkerille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkeri22:27

   Kiva, että arpajaispalkinto tuli heti käyttöön. Ja tosi kiva, että pystyin ilahduttamaan myös Otavaa. Pahvilaatikoissa on ihmeellinen vetovoima. Meillä pitää pahvilaatikot jättää aina muutamaksi päiväksi leikkejä varten. Jokainen katti käy vuoronperään istumassa laatikossa, nukkumassa siinä ja välillä siitä nakerretaan palasia.
   Tyhjä pahvilaatikko saa aikaan moninkertaisen ilon verrattuna johonkin ostettuun leluun.
   Nyt kannattaa kokeilla onnea uudestaan. Tänä vuonna arvomme kahden viikon välein sen hetken Tähtitarjoustuotteen.

   Inkeri

   Poista