lauantai 28. tammikuuta 2023

Uutuusseerumi vähentää ryppyjä

Muutama viikko sitten Dermalogica esitteli uuden seerumin Dynamic Skin Retinol Serum (98€), jonka teho perustuu ihoa kuorivaan retinoliin. Olen aina suhtautunut hyvin varovasti retinoliin ja muihin happoihin ja nyt olen koekäyttänyt sitä useamman viikon.


Dynamic Skin Retinol Serum on tehokas ja nopeasti vaikuttava retinoliseerumi, joka vähentää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ihon rakennetta, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.


Retinoli silottaa ryppyjä

On tieteellisesti todistettu, että retinoli nopeuttaa kuolleen solukon poistumista ja ihon pintarypyt silottuvat. Retinoli tuli ihonhoitoon parikymmentä vuotta sitten ja ensin sitä käytettiin vähän liian suurina pitoisuuksina, joka aiheutti voimakasta hilseilyä ja ihon kuivumista. 
Varsinkin Suomen talvessa ei retinolia voi käyttää korkeina pitoisuuksina. Nyt tästä on otettu opiksi ja ilokseni huomasin, että Dynamic Skin Retinol Serum ei jättänyt ihoa kuivan kiristäväksi. Dynamic Skin Retinol Serum sisältää retinolia neljänä eri pitoisuutena, jotka vaikuttavat ihon eri kerroksiin. Tämän takia retinolin hyvät vaikutukset pääsevät näkyviin ja tuo kuivuminen jää pois.
Jo yhden käyttökerran jälkeen huomasin seuraavana päivänä ihon olevan tiiviimpi ja sileämpi. Olin myös hyvin tyytyväinen, kun yleensä rutikuiva ihoni, ei tuntunut kuivemmalta ja meikki levittyi kuin unelma. 


Retinolin kanssa pitää käyttää uv-suojaa

Tärkein asia retinoliseerumin käytössä on muistaa suojata iho uv-säteilyltä. Retinoli poistaa hilseilykerrosta, joka on suojana auringon vaikutuksia vastaan. Tämän takia iho on alttiimpi auringon haitoille ja esimerkiksi pigmenttiläiskät syntyvät tavallista helpommin. Myös aurinkokeratoosin ja ihosyövän mahdollisuus lisääntyy, mutta hyvä aurinkosuojavoide estää nämä haittapuolet.
Tämä Dynamic Skin Retinol Serum onkin sisarustuote Dynamic Skin Recovery SK50 (74€) päivävoiteelle. Toisaalta Dynamic Skin Retinol Serum vaalentaa pigmenttiläiskiä, koska se uudistaa ihosolukkoa syvältä ja tumma pigmenttikerros hilseilee pois. 
Suosittelen kokeilemaan tätä seerumia ja varsinkin paksumpi, suurihuokoinen ja rasvoittuva iho kiinteytyy ja silottuu erittäin hyvin. Dynamic Skin Retinol Serum supistaa huokosia ja tasapainottaa ihoa ja rasvoittuminen vähenee.
Kuivalla iholla kiinteyttävä ja silottava vaikutus näkyy ja tuntuu heti. Itse käytän seerumin päälle Super Rich Repair (50ml 93€ ja 100ml 149€) hoitovoidetta, joka on täyteläinen ja suojaava. Seerumi on ohut, maitomainen tuote, joka imeytyy todella nopeasti. Sitä suositellaan käytettäväksi iltaisin sekä aamuisin ja hyvä pari sille on Phyto Replenish Oil NYT 59€ (74€) öljyseerumi, joka on Tähtitarjouksena 6.2. saakka.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti