maanantai 23. tammikuuta 2023

Tähtitarjoukset voimassa vielä tänään klo 24.00 asti!

Tämän hetken Tähtitarjouksissa olen erityisesti ajatellut nuoria, joiden iho ”kukkii” pahimmillaan näin keskitalvella. Pettymykseni on suuri, koska hyvin pieni osa asiakkaista on ostanut näitä nuorten tuotteita, vaikka ne ovat nyt erityisen edullisia.


Tähtitarjouksena vielä tänään 23.1.23 todella hyviä tuotteita nuorille + kestosuosikit, jotka sopivat kaikille!


Nuorten finnejä pystyy rauhoittamaan kotihoitotuotteilla

Lähes 80% 11-25-vuotiaista kärsii ihon epätasapainosta, joka näkyy tulehtuneina finneinä ja punoituksena. Minulla on koko ajan pieni ryhmä nuoria vakioasiakkaita, joiden iho saadaan hyvään kuntoon ja rauhoittumaan noin puolen vuoden säännöllisellä hoidolla. 
Ihon rasvoittumista on hyvin eri tasoista ja jos totean, ettei kosmetologi pysty yksin ihoa auttamaan, suosittelen heti ihotautilääkärillä käyntiä. Yritän myös aina hakea nuorelle edullisimman vaihtoehdon ihonhoitoon. On suuri ilo nähdä, miten nuoren iho rauhoittuu ja talineritys normalisoituu. Nuorisoa on asiakkainani yhtä paljon tyttöjä kuin poikiakin, mutta aika usein pojat ovat enemmistönä.
Tähtitarjouksessa oleva Clear Start -linjan Blackhead Clearing Fizz Mask NYT 17€ (24€) on kuorinta-aine, joka puhdistaa huokoset, rauhoittaa talineritystä ja vähentää tulehduksia ja ihon arpeutumista. Kuorinta vaikuttaa 3-5 minuuttia ja vaikutusaikana tuntuu iholla kivaa kuplintaa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 2-4 kertaa viikossa ja pakkauksesta saa noin 35-40 kuorintakertaa. 
Toinen tarjoustuote nuorille on Clear Start -linjan Clearing Defense SK30 NYT 19€ (27€) päivävoide, jossa on kolmenkympin aurinkosuoja. Aurinkosuoja on tärkeä terveysvakuutus nuorelle iholle, koska alle parikymppisenä saatu säteily aiheuttaa herkimmin solumuutoksia. 
Clearing Defense SK30 rauhoittaa myös talineritystä ja estää huokosten tukkiintumista. Iho pysyy kiiltämättömänä koko päivän ja myös meikki pysyy siistinä. Clearing Defense SK30 ennaltaehkäisee tulehduksia ja finnien syntymistä.


Kuorinta on hyvä pohjuste meikille

Daily Microfoliant NYT 46€ (59€) on kaikkien tuntema kuorintajauhe, joka sopii kenelle tahansa. Epäpuhtaalla iholla Daily Microfoliant ehkäisee mustapäiden syntymistä ja vähentää kiiltelyä sekä öljyisyyttä ja kuivan ihon väri kirkastuu, kun harmaa hilseily poistuu ja kosteuttavat tuotteet imeytyvät paremmin. 
Daily Microfoliant sopii kaikenikäisille miehille, naisille ja nuorille. Keski-iän koittaessa meikki ei aina levitykkään yhtä tasaisesti kuin nuorempana ja syynä on iän tuoman kuivuuden lisääntyminen, jolloin meikki takertuu hilseileviin läiskiin. Ylipäätään ikääntyessä kuorinnan käyttöä kannattaa lisätä, jotta meikki levittyisi hyvin ja ihon väri pysyisi kirkkaana ilman harmaata kuollutta solukkokerrosta. Yli nelikymppiset voivat käyttää näin talvella Daily Microfoliantia 2-4 kertaa viikossa. Ellet ole tätä kuorintaa kokeillut, anna nyt ihollesi mahdollisuus voida paremmin.
Tähtitarjouksena on myös Youngbloodin Natural Mineral Foundation NYT 52€ (65€), joka on ollut lähes parikymmentä vuotta hoitolan suosituin meikkituote. Sitä kun on kerran alkanut käyttämään, siitä ei halua luopua. Itse en ole muuta meikkivoidetta käyttänyt vuosikymmeniin. 
Natural Mineral Foundation on hyvin levittyvä ja jättää luonnollisen pinnan, eikä koskaan näytä paksulta pakkelilta. Kaunistavan vaikutuksen lisäksi se myös suojaa ihoa tuulelta ja lämmönvaihteluilta ja vähentää  sisäilman kuivattavaa vaikutusta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti