torstai 19. tammikuuta 2023

Taikajauhe tarjouksessa!

Dermalogican tunnetuin tuote on Daily Microfoliant NYT 46€ (59€) kuorintajauhe. Tullessaan myyntiin yli kymmenen vuotta sitten se oli aivan ainutlaatuinen hoitotuote. Se oli ensimmäinen kuorinta, mikä vaikutti hetkessä. 


Dermalogican perustajan Jane Wurwandin ideasta on syntynyt myös suosikkikuorinta Daily Microfoliant.


Suosikkikuorinta

Daily Microfoliant muutti kuluttajien käsitykset kuorintatuotteista ja se saikin nopeasti lempinimen taikajauhe. Daily Microfoliant on helppo sekä nopea käyttää ja enää ei voi syyttää ajanpuutetta kuorinnan laiminlyömisestä. Jauhe on myös hellävarainen, eikä kuori liikaa ohuttakaan ihoa.
Daily Microfoliant antaa näkyviä hoitotuloksia esimerkiksi epäpuhtaalle ja helposti tukkiintuvalle iholle. Muistan, kun tämä kuorinta tuli käyttöön, miten ihmeellistä oli näppyläisen ihon rauhoittuminen muutamassa viikossa. Daily Microfoliant sulatti huokosissa olevan ihotalin ja ihon toiminta normalisoitui. Aikaisemmat kuorinnat olivat niin kuivattavia, ettei niitä voinut käyttää päivittäin, niin kuin Daily Microfoliantia. 
Nykyisin pitää itsestään selvänä, että mietojakin ja päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja kuorintoja on olemassa. Aikoinaan Daily Microfoliant mullisti koko kuorinta-ainekäsityksen ja tieto sen tehosta levisi nopeasti. Vielä nykyäänkin Daily Microfoliant on Dermalogican tunnetuin tuote ja monessa maassa se on myös eniten myyty. 


Nopea ja edullinen kuorinta

Kaiken muun hyvän lisäksi Daily Microfoliant on edullinen käytössä. Tuosta isosta purkista saa noin 70-80 kuorintakertaa ja jos sitä käyttää kolmekin kertaa viikossa se riittää yli puoleksi vuodeksi. 
Daily Microfoliant on myös koko perheen tuote ja siitä tykkäävät miehet ja lapsetkin. Miehiä vakuuttaa se, että kuorinnan vaikutus tuntuu heti ja tietysti se on naisillekin tärkeä asia. Iho tuntuu heti raikkaalta ja ihan kuin se ”hengittäisi” paremmin. Myös ihon ulkonäkö muuttuu heti, kun ihon väri tasoittuu ja harmautta aiheuttava hilseilevä solukko häipyy ihon pinnasta. 
Meikki levittyy todella hyvin kuorinnan jälkeen ja vanhenevalla iholla kuivuudesta johtuvat rypyt silottuvat. Meikkivoide helposti vain korostaa ryppyjä ja jää kasoihin hilseilykohtiin, ellei ihoa kuorita säännöllisesti.
Daily Microfoliantin vaikutus on niin moninainen, että se on yksi tärkeimmistä kotihoitotuotteista. Hellävarainen kuorinta säännöllisesti pitää ihon sileänä, heleänä ja tasapainoisena.
Huomioi, että Tähtitarjous on voimassa maanantaihin 23.1. asti. 

Oletko jo kokeillut Daily Microfoliantia?


2 kommenttia:

 1. Anonyymi07:29

  Daily microfoliant on ollut käytössä yli 10 vuotta. Se on aivan ihana kuorinta, käytän kesäaikana sitä enemmän. Nyt talviaikaan on hyvä myös tämä uutuustuote daily milkfoliant.

  Marjukka

  VastaaPoista
 2. Anonyymi21:43

  Tätä pitäisi kokeilla. tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

  VastaaPoista