maanantai 9. tammikuuta 2023

Pakkasajan pelastajat

Tänä vuonna pakkaset alkoivat Etelä-Suomessakin poikkeuksellisen aikaisin ja huomaan sen selvästi kasvohoitoasiakkaiden ihoissa. Kuitenkin vielä pitäisi sietää vähintään pari kuukautta kuivaa sisäilmaa, kylmää ulkoilmaa ja lämmönvaihteluita.


Talvella käytettävien kotihoitotuotteiden tulisi olla täyteläisempiä ja hoitavampia kuin kesällä.


Ihon kuivuus pitää korjata nyt!

Jos iho tuntuu kuivalta, kiristävältä ja hilseilevältä jo tässä vaiheessa, hoitoa pitää tehostaa tai kuivuusongelmat vain pahenevat. Pahimmillaan ihoon tulee kuivia punoittavia läiskiä, vähän hyttysen piston kaltaisia ja koko läiskä kutisee, punoittaa ja hilseilee. Iho pitää saada kuntoon ennen tätä pahinta vaihetta, koska viimeisessä vaiheessa ei tehoa kuin lääkehoito ja kortisoni. 
Kesällä käytettäviin kotihoitotuotteisiin pitää lisätä täyteläisempiä ja hoitavampia tuotteita. Tehokkain ja nopein apu on kasvohoito, joka pysäyttää kuivuuden ja auttaa kotona käytettävien tuotteiden imeytyvyyteen. Edullisin kasvohoito on Kosteuttava & rentouttava kasvohoito (71€), jonka hoitoaika on noin 45-60 min. Siinä ehditään tekemään kuorinta, kasvohieronta sekä naamio ja niiden vaikutusta lisätään mikrovirralla. Hoidon vaikutukset näkyvät ihossa noin 3-4 viikkoa ja jos kotihoidolla tuetaan kasvohoitoa, niin vaikutukset pysyvät 6-8 viikkoa. 
Tehokkain kasvohoito on Nanolift-kasvohoito (124€), joka on kaikista monipuolisin. Siinä tehdään kaikki, mitä iholle voi yhdellä kertaa tehdä. Hyvin suunniteltu kotihoito-ohjelma tukee aina kasvohoidon vaikutuksia.


Tehotuotteet kotihoitoon!

Ellet vielä ole kokeillut Dermalogican Melting Moisture Masqueta (73€) se kannattaa ehdottomasti hankkia. Jo yhdellä käyttökerralla kiristys ja hilseily loppuvat ja iho virkistyy huomattavasti. Melting Moisture Masque on runsaasti kosteuttava ja sen linolihappopitoisuus vahvistaa ihon lipidibarriääriä, joka on ihon oma suojapinta. 
Naamio on myös helppo käyttää, koska sen voi jättää vaikuttamaan yöksi tai päiväksi. Itse käytän sitä aamuisin ja laitan sen päälle kosteusvoiteen, primerin ja meikin. Meikki pysyy koko päivän siistinä ja se on myös helpompi pestä pois illalla, eikä iho takuulla kiristä päivän mittaan. Melting Moisture Masquen voi jättää myös yöksi vaikuttamaan ja on ihan makuasia, miten sitä käyttää. 
Barrier Repair (49€) on jo pitkään ollut Dermalogicalla myynnissä ja se on todellinen talvitakki iholle. Suurin osa vakioasiakkaista ottaa sen käyttöön loka-marraskuussa estääkseen sateen ja tuulen rasittavia vaikutuksia. Barrier Repair levitetään kaikkien muiden hoitotuotteiden päälle ja se estää ihon oman kosteuden haihtumista. 
Kolmas teholisäys kosteuttamiseen on Hyaluronic Ceramide Mist (47€) hoitosuihke, joka on erityisen sopiva tuote rypistyneelle iholle. Sen sisältämät hyaluronihapolla vahvistetut keramidipalloset täyttävät ryppyjen ja juonteiden pohjaa ja tasoittavat ihon uurteita. 
Hyaluronic Ceramide Mistiä voi käyttää pitkin päivää vaikka meikin päälle ja se poistaa kireän tunteen ihon pinnalta. Voin kertoa, että vakioasiakkainani olevat tv-toimittajat ovat tähän mistiin hyvin ihastuneita. Studion valot ovat hyvin kuivattavia, joten ilman tätä hoitosuihketta iho kutisisi ja kihelmöisi jo parissa tunnissa. 
En halua mainita näitä julkisuuden henkilöitä nimeltä, vaikka he ovat antaneet siihen luvankin. Haluan vain kertoa, että eri töissä on erilaisia vaikuttimia, mitkä vielä lisäävät ihon ongelmia. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti