tiistai 31. tammikuuta 2023

Talvitarjoukset 31.1.-5.2.

Perinteinen Pimeän kaupan ilta muuttuikin hoitolani omaksi Talvitarjoukset tapahtumaksi. Koska Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry ei tapahtumaa järjestä, niin minä haluan ilahduttaa omia asiakkaitani hyvillä tarjouksilla.


Ihanat Talvitarjoukset voimassa 5.2. saakka!


Näitä kannattaa ostaa!

Talvitarjoukset ovat voimassa 31.1.-5.2. eli ensi sunnuntaihin kello 24.00 asti. Hoitolassa pidän aamupäivän Avoimet Ovet keskiviikkona 1.2. kello 10.00-12.00, mutta ostoksilla voi toki poiketa muulloinkin. 
Nyt tarjouksessa on yli parikymmentä tuotetta ja hintaetu on 20-40%. Osa tuotteista on lopetettuja ja niitä ei ole enää paljon jäljellä, joten ne kannattaa ostaa tai varata heti. 
Dermalogican PreCleanse Balm NYT 29€ (46€) balsamimainen alkupuhdistustuote on todella hoitava ja poistaa hyvin raskaankin meikkivoiteen ja silmämeikin. Tämä balsamiversio alkupuhdistusaineista on lopetettu ja sitä on noin 12kpl enää myynnissä. 
Kaksoispuhdistuksessa PreCleansen pariksi toimii hyvin Special Cleansing Gel 250ml NYT 29€ (39€) ja kumpikin on hyvä ostos vaikka toiseksi puhdistuspariksi mökille, saunalle, matkoille tms.
PreCleansen jättikokoa 473ml NYT 85€ (145€) on vielä muutama jäljellä nyt tosi edullisesti. Tämä koko lopetetaan, mutta muuten tavallinen koko PreCleansea jää kyllä myyntiin. 
Youngbloodin hyvin suosittu Eye Impact Quick Recovery Cream NYT 59€ (78€) silmänympärysvoide muuttuu uuteen pakkaukseen ja siksi tämä pumppupullossa oleva on tarjoushintaan. Tämä silmänympärysvoide poistaa turvotusta ja tummuutta tehokkaasti ja myös kosteuttaa.


Torjuntavoitto talven iho-ongelmista

Suomen talvisää vaatii paljon enemmän ihonhoidolta kuin lempeä kesäkeli. Nyt on vielä pari pakkaskuukautta edessä ja saman verran takana ja monien ihot alkavat korppuuntumaan. Näistä tarjoustuotteista saat apua kuivuutta hilseilevälle iholle.
Tietysti tämä Tähtitarjouksessa oleva Phyto Replenish Oil NYT 59€ (74€) öljyseerumi on paras tehohoito sitomaan ihon kosteutta ja vahvistamaan ihon omaa suojakerrosta. Sen mukana tulee lahjaksi matkakokoinen PreCleanse Balm. Muistutan vielä, että Phyto Replenish Oil lopetetaan, koska sitä ei juurikaan myydä muualla kuin Pohjoismaissa. Nyt kannattaa ostaa parikin pulloa ja säästää toinen vaikka ensi talveen.
Toinen välttämätön hoitotuote talvisäähän on Barrier Repair NYT 39€ (49€) talvitakki iholle ja tässä tuotteessa on kaikki hyvät puolet, mitä iho talvella tarvitsee. Barrier Repair levitetään kaikkien hoitotuotteiden päälle aamulla ja illalla. Näin se suojaa ihoa tuulelta, pakkaselta, sateelta ja kuivalta sisäilmalta. 
Koin konkreettisesti, miten tehokas vaikutus Barrier Repairilla on. En yleensä viikonloppuisin meikkaa, mutta laitan aina aamulla hoitotuotteiden päälle Barrier Repairin ja yhtenä kertana se unohtui. Lähdin kävelylle ja pakkasta oli viitisen astetta ja sateli hiukan lunta. Ihmettelin puolimatkassa, miten kasvoja alkoi paleltamaan ja loppumatkasta ihon kireys tuntui jo selvästi. Silloin tajusin, että Barrier Repair oli unohtunut. En olisi uskonut, että Barrier Repairin suojavaikutuksen voi tuntea näin selvästi ellen olisi sitä itse kokenut. 
iS Clinicalin Extreme Protect SK30 & LIProtect SK35 NYT 89€ (121€) päivävoide suojakertoimella 30 ja huulivoide suojakertoimella 35 ovat kevätauringossa välttämättömiä. Huomioikaa, että Extreme Protect SK30 on iso 100ml pumppupullo, joka riittää kolmisen kuukautta eli pärjäät sillä vähintään toukokuulle ja sitten voikin siirtyä suojakertoimeen 50. 
iS Clinicalin LIProtect SK35 huulivoide (29€) on edullinen henkivakuutus, koska huulten alueen syöpä on lisääntynyt Suomessa huolestuttavasti. LIProtect on hyvä poistamaan rohtumaa ja kosteuttamaan, mutta sen lisäksi siinä on suojakerroin 35. 

HUOM. Yli sadan euron ostoksesta saat lahjapakkauksen (arvo 45€). Pakkaus sisältää pikkukoot Daily Glycolic Cleanser puhdistusgeelistä, PowerBright Moisturizer SK50 päivävoiteesta ja Sound Sleep Cocoon yövoiteesta. Pakkauksessa on myös näytteet uudesta Dynamic Skin Retinol Serumista ja Awaken Peptide Eye Gel silmänympärysgeelistä.

🧡 Mikä tarjoustuote houkuttelee sinua eniten?

Muista osallistua myös Tähtiarvontaan kommentoimalla julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme kuorintanaamio ja aikaa osallistua 6.2.2023 saakka.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi08:38

    Harmi, että precleanse balm lopetetaan, se on oma suosikkini alkuputsariksi.
    seppanen.marjukka@gmail.com

    VastaaPoista