keskiviikko 4. tammikuuta 2023

Uutuutena Dynamic Skin Retinol Serum

Dermalogica esitteli ihan vuoden lopuksi 29.12. uutuusseerumin Dynamic Skin Retinol Serum (98€). Tuttuun tapaan Dermalogica piti tuotteen salaisuutena viimeiseen asti ja sain sitä omaankin käyttöön vasta lanseerauspäivänä.


Dermalogican uutuus Dynamic Skin Retinol Serum on tehokas, nopeasti vaikuttava retinoliseerumi, joka auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä.


Retinoli on vastaisku vanhenemiselle

Retinoli on kosmetiikan vaikutusaine, mikä on ollut käytössä jo pitkään vanhenevan ihon tuotteissa. Se on hyvin tehokas vaikutusaine ja joskus se on osoittautunut jopa liiankin tehokkaaksi. Kosmetiikan teknokemiassa onkin ollut suuri haaste tehdä raaka-aine, jossa retinolin uudistavat ominaisuudet säilyvät, mutta kuivuus ja ärsytykset jäävät pois. 
Sekin on tiedostettava, että retinoli lisää alttiutta uv-säteilylle, joten kesällä aurinkovoiteen käyttö on välttämätöntä. 
Nyt Dermalogica on pystynyt kehittämään Dynamic Skin Retinol Serumin, jossa yhdistyy kaikki retinolin hyvät ominaisuudet ilman mitään haittavaikutuksia. Dynamic Skin Retinol Serum sisältää kahta eri tavalla vaikuttavaa retinoliyhdistettä.
Kapseloidut retinolipallot kuljettavat retinolin oikeaan ihokerrokseen ja vapauttavat sitä tasaisesti, mikä vähentää ärsytysvaikutuksia ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon väriä. Granaktiivinen retinoidi on myös stabiili retinoidiesteri, joka tasoittaa ryppyjä, silottaa ihoa, vähentää huokosten näkyvyyttä ja tummia läiskiä. 
Skvalaani ja beetaglukaani estävät ihon ärsytyksiä, kosteuttavat ja vahvistavat ihoa. Näiden raaka-aineiden vaikutuksesta iho ei kuivu, vaan pysyy joustavana ja sileänä. 


Ryppyseerumi

Dynamic Skin Retinol Serum on varsinainen ryppyseerumi. Ellei ihoa ole aikoihin hoidettu, Dynamic Skin Retinol Serumin vaikutus näkyy ja tuntuu jo kahdessa viikossa. Ne, jotka ovat uuden vuoden lupauksissaan suunnitelleet oman hyvinvoinnin lisäämistä, niin Dynamic Skin Retinol Serum on juuri oikea tuote aloittaa tehokas ihonhoito.
Sen nopeat tulokset motivoivat hoitamaan ihoa säännöllisesti ja kasvoilta häipyy useampi vuosi muutaman viikon käytön jälkeen. Seerumin päälle laitetaan aina hoitovoide ja päivällä voiteessa pitää olla suojakerroin 50. Dynamic Skin Retinol Serumin sisarustuote on Dynamic Skin Recovery SK50 (74€), joka on aurinkosuojallinen päivävoide. Nämä kaksi tuotetta on suunniteltu käytettäväksi yhtäaikaa. Yöksi seerumin päälle sopii Super Rich Repair (50ml 93€ ja 100ml 149€), joka on täyteläinen, korjaava ja vahvistava hoitovoide. 
Omakohtaisia kokemuksia minulla on vain muutamalta päivältä ja koska ihoni on hyvin kuiva, olen käyttänyt Dynamic Skin Retinol Serumia vain iltaisin tuon Super Rich Repairin kanssa. Aamulla olen laittanut kiinteyttävän ja kosteuttavan iS Clinicalin Youth Serumin (30ml 185€) ensimmäisenä ja sen päälle myös iS Clinicalin Reparative Moisture Emulsionin (120€), joka on ihanteellinen rypistyneen ihon meikinalusvoide. Sen päälle laitan SkinPerfect Primer SK30 NYT 35€ (52€), jossa on aurinkosuoja 30. Vaikka olen lähes koko valoisan ajan sisätiloissa, on järkevää käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta aina retinolituotteiden kanssa.

Onko sinulla kokemusta retinolituotteista? 
Tähtiarvonta! Osallistu kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja blogissa. Aikaa on ma 9.1. asti ja palkintona SkinPerfect Primer SK30 + Youngblood ripsiväri!
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä uutuuden esittelystä. Aion tämän kyllä hankkia mahdollisimman pian. Olen testaillut muiden brändien retinolituotteita ja usein iho on kuivahtanut pahasti. Mutta kuulostaa, että tämä sopisi jopa atooppiselle iholleni ?

  VastaaPoista
 2. Inkeri15:30

  Atooppisella iholla kannattaa aloittaa Dynamic Skin Retinol Serum varovaisemmin, että iho tottuu retinoliin. Käytä aluksi 1-2 viikkoa seerumia vain joka toinen ilta niin, että iho tottuu retinoliin. Atooppinen iho hyötyy paljon retinoliseerumista, koska se poistaa kuivuuden tuomia ryppyjä ja silottaa ihon pintaa.
  Retinoliseerumin rinnalle voisit ottaa Ultra Calming Serum Concentratea ja käyttää sitä aluksi vuoroiltoina retinoliseerumin kanssa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi18:55

  Ei ole vielä kokemuksia. Ihoni on hyvin kuiva ja ikääntymisenmerkkejä näkyy.

  VastaaPoista
 4. Kokemusta on retinolista, maltillisella aloituksella iltaisin aluksi 2 krt vko, kuiva ihoni on kestänyt hyvin, itsellä Is Clinical Sheald voide auttaa todella hyvin kuivuuteen.

  VastaaPoista