tiistai 24. tammikuuta 2023

Tähtitarjoukset ajalle 24.1.-6.2.2023Viime hetket hankkia Phyto Replenish Oil

Ikäväkseni on ilmoitettava, että Dermalogican erittäin suosittu Phyto Replenish Oil öljyseerumi on lopetettava tuote ja sitä ei enempää Suomeen saada. Olen varannut sitä isomman erän omia asiakkaitani varten, mutta pelkään niidenkin loppuvan pikaisesti.
Nyt siis kannattaa olla nopea ja hankkia vaikka kaksi pulloa seerumia. Sen mukana saa lahjaksi vartalolle tarkoitetun kuivaöljyn Phyto Replenish Body Oilin, joka on tämän Phyto Replenish Oil -kasvoseerumin sisarustuote. Tämä vartaloöljy on erinomainen hillitsemään kuivuudesta johtuvaa kutinaa. Varsinkin sääret alkavat jo alkutalvesta hilseilemään ja niitä unissaan helposti raapii ihan verinaarmuille. Phyto Replenish Body Oil kuivaöljyn pienempi koko 30ml on pakattu roll-on-pulloon, josta se on helppo käyttää. Parhaiten se vaikuttaa, kun se ensin rullataan iholle ja sitten hierotaan tai levitetään kostein käsin. Näin se imeytyy hyvin ja teho on moninkertainen verrattuna voiteisiin. Phyto Replenish Body Oilia on saatavana myös isompana pullona (125ml 57€). 
Tämä kasvojen tehoöljy Phyto Replenish Oil on mitä parhain suoja talven säätilaa vastaan. Se vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä, joka estää tuulen, sateen, lämmönvaihteluiden ja pakkasen rasittavaa vaikutusta. Phyto Replenish Oil seerumia suositellaan käytettäväksi ainakin aamuisin, mutta se sopii myös yökäyttöön yövoiteen alle.
Olkaa nyt nopeita, ettei tämä suosikkituote lopu kesken. 


Kuoriva naamio on hyvä hoito saunaan

Pyrin aina etsimään hoitotuotteista ominaisuuksia, minkä vuoksi niitä kannattaa käyttää saunassa. Mielestäni saunaa kannattaa aina hyödyntää ihonhoidossa ja tehdä saunaillasta myös kauneusilta. Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme on voidemainen naamion ja kuorinta-aineen yhdistelmä.Tässä tuotteessa on ainutlaatuinen yhdistelmä kuorivia vaikutusaineita, mutta myös rauhoittavia ja kosteuttavia ominaisuuksia. 
Sokerirae antaa tuotteeseen hellävaraisen mekaanisen kuorintavaikutuksen, joka kuitenkin on mieto ja rauhoittava. Vanha tuttu papaiinientsyymi sulattaa hilseilyn ja kuolleen solukon ja tekee kuorinnasta sopivan myös herkälle ja ohuelle iholle. 
Aloe vera ja safloriöljy kosteuttavat ja vahvistavat ihoa sekä rauhoittavat herkkää ja helposti ärsyyntyvää ihoa. Tämä Daily Enzyme Exfoliant Creme tuli keväällä myyntiin ja olen nyt pitkään koekäyttänyt sitä ja todennut sen helpoksi ja miellyttäväksi vanhenevan, ohuen ja kuivan ihon kuorintanaamioksi. 
Yleensä levitän sen kasvoille saunan yhteydessä siinä vaiheessa, kun olen pessyt hiukset ja laittanut hoitoaineen vaikuttamaan. Menen hetkeksi istumaan löylyyn ja noin 5-15 minuutin kuluttua hieron kuorintaa kevyesti ja pesen pois. 
Tietysti Daily Enzyme Exfoliant Cremea voi käyttää ilman saunaakin ja silloin voide levitetään iholle ja hierotaan hetki kostein sormin kunnes siitä tulee kevyt vaahtomainen voide. Voide saa vaikuttaa 3-5 minuuttia ja pestään pois. 
Daily Enzyme Exfoliant Creme sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti ikääntyvälle ohuelle iholle. Tuo tuubi on myös hyvin riittoisa ja siitä saa noin 40-50 käyttökertaa.

Miten te hyödynnätte saunaa ihonhoidossa?


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

 1. Anonyymi07:44

  Käytän säännöllisen epäsäännöllisesti kuorivaa naamiota saunassa. :) hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi21:27

  En käy juurikaan saunassa, joten ei tule hyödynnettyä. Silloin harvoin kun käyn, niin tuntuu kyllä iholle tosi hyvältä!

  vivica.aurora@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12:59

  Säännöllisen epäsäännöllisesti käytän naamioita saunassa.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista