perjantai 6. tammikuuta 2023

Tähtitarjoukset voimassa vielä viikonlopun ylitse

Muistathan, että Tähtitarjoukset ovat viimeistä päivää voimassa maanantaina 9.1.-23. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia uusia laatumeikkejä ja laittaa roskiin vanhat kuivuneet tuotteet. Esimerkiksi ripsiväri suositellaan vaihtamaan vähintään kolmen kuukauden välein ja Tähtitarjouksena onkin Youngblood Mineral Lengthening Mascara NYT 29€ (40€).


Vanhempi nainen juhlameikissä ja kimaltelevassa juhlapuvussa
Tähtitarjouksista uudet ihanat meikit kevääseen!


Älä käytä pilaantuneita meikkejä

Meikit ovat varsinaisia pöpöpesiä ja niitä ei kannata vanhentuneina säästellä. Silmämeikit voivat altistaa silmätulehdukselle, kun bakteerit saavat rauhassa muhia ripsivärissä tai luomivärissä. Kenenkään toisen meikkejä ei pidä käyttää, koska niistä voi siirtyä monenlaisia pöpöjä. 
Varsinkaan huulipunia ei pidä huulille kokeilla jostain kaupan testeristä, koska niissä ovat kaikki edellisten kokeilijoiden pöpöt ja varsinkin huuliherpes on ärhäkkä tarttumaan. Eikä mistään kirpparilta pidä ostaa meikkejä, vaikka ne näyttäisivätkin käyttämättömiltä. 
Olen juuri tätä meikkien uusimista ajatellen laittanut heti vuoden alkuun niitä Tähtitarjoukseen. Nyt on mahdollisuus ostaa edulliseen hintaan uudet hygieeniset meikit ja kokeilla erilaisia värisävyjä. 
Ellet ole aikaisemmin käyttänyt Xtreme Lashes rajauskyniä NYT 24€ (35€) ja luomivärikyniä NYT 24€ (35€), niin tee se nyt. Niillä saa tehtyä helpon ja tyylikkään silmämeikin kiireisenäkin aamuna nopeasti. Varma valinta on Mauve vaalea liilanruskea luomivärikynä ja Graphite tummanharmaa rajauskynä. Toinen varma yhdistelmä on Bronze vaalea pronssinruskea luomiväri ja Cognac kullalla taitettu tummaruskea rajauskynä. 
Sen jälkeen, kun löysin nämä Xtreme Lashes -silmämeikit, en ole muita käyttänytkään. Niissä on kaikki ominaisuudet kohdallaan ja hintakaan ei huimaa. Luomivärikynät levittyvät hyvin, mutta pysyvät siistinä koko päivän. Ne eivät varise tai tuhraannu hikoilun ja pitkän työpäivän aikanakaan. 


Puhdista meikki kunnolla pois

Silloin, kun käyttää meikkiä, sen poistoon pitää myös olla kunnolliset tuotteet ja hyvä pohjustus saa meikin pysymään paremmin. Tähtitarjouksena on meikinalusvoide SkinPerfect Primer SK30 NYT 35€ (52€), joka on hoitolani suosituin värillinen tuote. Se on paljon muutakin, kuin meikin pohjustustuote ja moni käyttää sitä pelkästään meikkivoiteena. 
Se levittyy hyvin, eikä jätä rajoja ja se on tarpeeksi kevyt, ettei iho näytä meikatulta. Ihoa kaunistavan ominaisuuden lisäksi se on suojaava ja hoitava. Siinä on suojakerroin 30 ja aurinkosuojan lisäksi SkinPerfect Primer suojaa tuulelta, sateelta, lämmönvaihteluilta ja kuivalta sisäilmalta. SkinPerfect Primer on myös kosteuttava ja se estää ihon oman kosteuden haihtumista.
Tähtitarjouksena on myös Youngbloodin puhdistustuotteet. Nourishing Cleansing Oil NYT 45€ (58€) puhdistusöljy ja Micellar Water with Colloidal Silver NYT 31€ (41€) misellivesi ovat hoitavia puhdistustuotteita. Varsinkin vesiliukoinen öljypuhdistus Nourishing Cleansing Oil on hoitava ja ravitseva ja aivan täydellinen puhdistustuote tähän pakkasaikaan. Se huuhtoutuu täysin vedellä pois ja iho jää puhtaan raikkaaksi. Kuitenkin se sulattaa ja poistaa hyvin paksunkin meikkivoiteen. 
Micellar Water with Colloidal Silver misellivesi sopii hyvin silmämeikin poistoon ja sillä voi pyyhkiä koko kasvojenkin meikit pois. Erityisen hyvä se on olosuhteissa, joissa ei ole käytettävissä vettä. Misellivettä laitetaan vanulappuun ja iho pyyhitään niin moneen kertaan, ettei vanuun jää enää yhtään meikkiä. Se sopii myös kaikille ihotyypeille ja moni on ihan koukussa tähän YB:n miselliveteen. Itse haluan käyttää puhdistukseen vettä ja poistan vain silmämeikin misellivedellä, mutta sitä voi käyttää päivittäisenä puhdistustuotteena koko kasvoillekin.

Mikä Tähtitarjoustuote tulisi sinulle eniten tarpeeseen?



Tähtiarvonta! Osallistu kommentoimalla julkaisuja Facebookissa, Instagramissa ja blogissa. Aikaa on ma 9.1. asti ja palkintona SkinPerfect Primer SK30 + Youngblood ripsiväri!



Annan edelleen jokaisesta ostetusta SkinPerfect Primer SK30 -voiteesta 5€ YK:n tasa-arvojärjestön UN Women -hätäapukeräykseen Ukrainan naisten ja perheiden auttamiseksi.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

1 kommentti:

  1. Anonyymi13:13

    Onpas monta hyvää tarjousta, kiitos Inkeri! T. AnneM

    VastaaPoista