keskiviikko 31. tammikuuta 2024

Dermalogican uutuuskuorinta Liquid Peelfoliant!

Tämä Dermalogican uusin kuorinta-aine Liquid Peelfoliant (68€) tuli Suomeen jo syksyllä, mutta halusin itse ensin tutustua siihen perusteellisesti ennen kuin suosittelen sitä asiakkailleni. Nyt voin sanoa, että Liquid Peelfoliant antaa upeita tuloksia!


Dermalogican Liquid Peelfoliant auttaa silottamaan juonteita, minimoimaan huokosia ja tasoittamaan ihon sävyä.


Liquid Peelfoliant päivittäiseen käyttöön

Liquid Peelfoliant on siitä erityinen kuorinta, että siinä on ammattitason tehokkaat vaikutusaineet, mutta se sopii herkällekin iholle. Halusin itse ensin kokeilla, miten näin tehokas kuorinta-aine toimii omalla ohuella ja kuivalla ihollani ja halusin kuulla myös kollegoiden mielipiteet ennen kuin otin Liquid Peelfoliantin myyntiin. En koskaan suosittele asiakkaille uutuuksia kokeilematta niitä ensin itse ja sen takia panttasin tätä Liquid Peelfoliantin myyntiin ottoa pari kuukautta. 
Liquid Peelfoliant kuorii ihoa syvemmältä kuin mikään muu myymäni kuorintaan tarkoitettu tuote. Kuorinta on kemiallinen ja tuotteessa yhdistyy hedelmähappojen ja eri entsyymien tehokas vaikutus. Se on ohut geelimäinen neste, joka levitetään puhtaalle iholle iltaisin ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhdellaan pois. Aluksi kuorintaa käytetään 2-3 päivän välein, mutta parin viikon totuttelun jälkeen, sitä voi käyttää joka ilta. 


Liquid Peelfoliant on tarkoitettu poistamaan ikääntymisen merkkejä

Liquid Peelfoliant sopii kaikenikäisille, mutta erityisen hyvä se on yli viisikymppiselle iholle, jossa on jo ryppyjä ja uv-säteilyn aiheuttamaa ihon kirjavuutta. Olen usein kirjoittanut siitä, että itse pidän kirjavaa rusketusta pahimpana tekijänä, joka vanhentaa ulkonäköä. Tämä Liquid Peelfoliant korjaa tämän ihon värin epätasaisuuden jo 2-3 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Päivittäinen kuorinta vähentää myös pigmenttiläiskien syntymistä ja siksi tämän tuotteen käyttö kannattaa aloittaa nyt. 
Liquid Peelfoliantin kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää päivällä vähintään kolmenkympin aurinkosuojakerrointa, jotta uv-säteilyn pigmenttiä tummentava vaikutus estetään. 
Suurihuokoiselle ja aknearpiselle ikääntyneelle iholle Liquid Peelfoliant on aivan erityisen hyvä. Olen kuullut kollegoilta, miten on saatu erittän hyviä tuloksia rasvaisen ja paksun ihon hoidossa Liquid Peelfoliantin jokailtaisella käytöllä.
Aluksi tuote saattaa hiukan kihelmöidä ja pistellä, mutta itse koin sen hyvin vähäiseksi. Liquid Peelfoliant sisältää myös kosteuttavia ainesosia, eikä se kuivata edes nyt pahimpaan pakkasaikaan. Muistutan, että retinolituotteiden kanssa ei kannata käyttää yhtäaikaa tätä Liquid Peelfoliantia. 
Olen hyvin ihastunut tähän kuorintaan varsinkin, kun se on niin nopea käyttää. Suosittelen muitakin ikääntymisongelmien kanssa taistelevia kokeilemaan tätä uutta kuorintaa. 


Tärkeä tiedote: Telian ongelmien vuoksi tekstiviestit eivät ole tulleet perille vähään aikaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi



Tähtitarjoukset 5.2. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi10:57

    Tuleepa nyt upeita tuotteita jatkuvasti. Hienoa.

    Leena

    VastaaPoista