lauantai 6. tammikuuta 2024

Meikki suojaa ihoa pakkaselta

Tähtitarjouksena vielä ma 8.1. asti on Youngbloodin Natural Mineral Foundation NYT 52€ (65€) mineraalimeikki. Se on jauhemainen ja jättää iholle hyvin luonnollisen ja kauniin pinnan. Tämä meikki auttaa myös suojautumaan tuulelta ja pakkaselta, mutta antaa ihon hengittää, eikä tuki huokosia.


Tähtitarjouksena oleva Youngbloodin Natural Mineral Foundation mineraalimeikki myös suojaa ja hoitaa ihoa.


Lämmönvaihtelut aiheuttavat couperosaa

Nyt on menossa juuri sellainen säätila, joka aiheuttaa couperosaa eli pintaverisuonten laajentumista ja ihon punoitusta. Couperosa syntyy, kun iho altistuu voimakkaille lämmönvaihteluille. Sisätiloissa hiusverisuonet ovat täynnä verta ja ihon pinta on lämmin. Ulos mentäessä hiusverisuonten pitäisi supistua nopeasti, jottei lämpöä haihtuisi elimistöstä. Hiusverisuonten seinämät eivät kestä tätä nopeaa supistumista, vaan aina joku jää pysyvästi laajentuneeksi ja verisuoni jää näkyviin sinipunaisena. 
Paras suoja kylmyyttä vastaan on tämä jauhemainen Natural Mineral Foundation, joka jää ihon pintaan kuin ohut kangas suojaamaan verisuonia. Samalla tämä mineraalimeikki peittää ihon värivirheitä ja muita epätasaisuuksia, mutta iho ei näytä yhtään meikatulta. Olen itse käyttänyt tätä Youngbloodin jauhemeikkiä yli kymmenen vuotta, enkä siitä luovu. Se on paras meikkivoide, jota ikinä olen käyttänyt ja samaa mieltä ovat lukuisat asiakkaani. 


Paras suoja pakkasta vastaan

Parhaat kotihoitotuotteet pakkassäällä on aamuisin puhtaalle iholle levitetty Smart Response Serum (148€). Tämä seerumi on täyteläisempi kuin yleensä seerumit ja siksi se toimii hyvin näin pakkasellakin. Sen päälle suosittelen Stabilizing Repair Creamin (73€), joka sulaa ihon suojakerrokseen ja estää ihon oman kosteuden haihtumista. 
Näiden hoitotuotteiden päälle kannattaa laittaa SkinPerfect Primer SK30 (58€), jossa on aurinkosuojakin, mikä on tärkeää aurinkoisina pakkaspäivinä. Tämän primerin päälle levitetään sitten Natural Mineral Foundation jauhemeikki. 
Kaikki hoitotuotekerrokset pitää levittää noin puoli tuntia ennen ulos lähtöä. Se pitää muistaa, etteivät nämä voiteet estä ihon jäätymistä ja näin yli -25 asteen pakkasella iho saattaa jäätyä jo vartissa. Paras suoja jäätymiseltä on posket peittävä kommandopipo jostain luonnonmateriaalista. 




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 8.1.-24 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

8 kommenttia:

  1. Anonyymi11:24

    Pakkanen kuivatti huulia paljon. Rasvasin niitä ja ovat pehmenneet. Mutta huulen rajalla, josta iho alkaa, näytti nyt olevan pientä mustapäätä. Kuorinta-aineella saunassa pyörittelin röhelmää pois ja rasvasin yöksi paksulla rasvalla ja näytti lähtevän.
    Ilmeisesti huulivoide pitäisi levittää huulten yli, ei oikein ihmisten ilmoilla onnistu.

    Mikäköhän tällaisen ennenkokemattoman ongelman pakkasilla aiheuttaa? Ja onko siihen jotain täsmäasetta olemassa valikoimassanne?

    mari.pajunen(at)meiliboxi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola17:14

      Mielenkiintoinen kysymys. Paljon vaseliinia sisältävät huulirasvat ja huulipunat saattavat tukkia huulten reunoilla olevia talirauhasia. Huulten reunoilla on enemmän ja suurempia talirauhasia kuin muualla kasvoissa, koska niiden tehtävänä on tuottaa suojaavaa ihotalia huulten limakalvoillekin.
      Ensimmäisenä katsoisin käytetyn huulirasvan sisällysluetteloa onko siinä erityisen paljon tukkivia mineraalirasvoja, koska näin ei pitäisi käydä.
      Tuo kuorinta oli hyvä idea ja paras konsti poistamaan mustapäitä niin herkältä alueelta.
      Dermalogica suosittelee Multivitamin Power Firm silmänympärysvoidetta huulirasvaksikin joten sitä kannattaa kokeilla.


      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:26

    Hei. Kiitos mielenkiintoisesta blogista, jään seuraamaan. Uutena (ihan eri alan) yrittäjänä on tosi inspiroivaa lukea pitkän linjan ahkeran ja ammattiylpeän naisen työstä ja ajatuksista yleisemminkin. Ehkä jopa maltan tilata jotain, kunhan tutustun tuotteisiin tarkemmin. Valoisaa talven jatkoa!

    Ystävällisin terveisin, Tiina [altistus (at) Hotmail.com]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi06:09

      Olen huomannut asian tuntia ennen laitan meikit ennen ulos menoa viileällä säällä. Lahipuhtautta@gmail.com

      Poista
    2. Kauneushoitola17:23

      Tämä on tosi tärkeä ohje. Näin kovilla pakkasilla hoitotuotteet ja meikki pitää tehdä vähintään puolituntia ennen ulos menoa, että ne ehtivät sekoittua ihon omaan suojakerrokseen.

      Inkeri

      Poista
  3. Tiia12:25

    Meikki todellakin suojaa ihoa ja varhaiskasvatuksessa työskennellessä se on välttämättömyys omalle couperoottiselle iholle ❤️ mitenhän sitten ihoöljyjen käyttö pakkasella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola17:21

      Olen asiakkaiden töiden kautta oppinut, että päiväkodeissa ja ala-asteella töissä olevat joutuvat olemaan todella paljon ulkona säällä kuin säällä. Iho rasittuu tästä joten hyvä hoito on todella tärkeää.
      Tämä YB:n jauhemainen Natural Mineral Foundation on niin hyvä suoja iholle, että se pitäisi saada jo työnantajalta:).
      Suosittelen myös uutta Dermalogican Stabilizing Repair Creamia joka soveltuu hyvin paljon ulkoileville meikinalusvoiteeksi.

      Inkeri

      Poista
  4. Tiia12:25

    Edelliseen lisäten, osallistun ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista