torstai 25. tammikuuta 2024

Superuutuus Pro-Collagen Banking Serum

Dermalogica esitteli viime viikolla seerumin Pro-Collagen Banking Serum (98€), joka edustaa kosmetiikan huipputeknologiaa. Kollageeni on vaikutusaine, minkä kuluttajatkin jo hyvin tunnistavat, mutta nyt se on uudessa muodossa.


Dermalogican uutuusseerumi Pro-Collagen Banking Serum auttaa säilyttämään ihon kollageenia ja minimoimaan pieniä juonteita ja ryppyjä.


Pro-Collagen Banking Serum 

En kertonut tästä seerumista aikaisemmin, kun halusin ensin itse kokeilla tuotteen ja kuulostella sen vaikutuksia. Näin teen jokaisen uuden tuotteen kohdalla, enkä vain sokkona toista minulle kerrottuja myyntipuheita.
Dermalogica on ottanut viime vuoden aikana tuotekehittelyssä pitkän askeleen eteenpäin ja sen kyllä huomaa tämän seerumin koostumuksessa ja vaikutuksissa. Ennustan, että Pro-Collagen Banking Serum on jo keväällä Dermalogican eniten myyty seerumi. Siitäkin syystä, että tätä seerumia tarvitsevat kaikenikäiset. 
Kollageeni on ihon tärkein kimmoisuuden ylläpitäjä ja se vähenee ihosta jo ennen kolmenkymmenen vuoden ikää. Stressi, erilaiset tulehdukset, ilmansaasteet, aurinko ja ikääntyminen vähentävät ja heikentävät kollageenia ihossa  ja se näkyy veltostumisena ja rypistymisenä. 
Pro-Collagen Banking Serum sisältää vaikutusainepitoisuudet, joita on yleensä vain kasvohoitoon käytetyissä ammattituotteissa. Tämä seerumi sisältää hyvin pienimolekyylistä kollageenia, joka pystyy varastoitumaan ihosolukkoon. 


Pro-Collagen Banking Serum täyttää ryppyjä

Suurin mullistus tässä seerumissa on se, että siinä oleva pienimolekyylinen kollageeni täyttää ryppyjä ja vaikuttaa sillä tavoin ihoa silottavasti. Huomasin sen itse jo tämän reilun viikon aikana, mitä olen Pro-Collagen Banking Serumia käyttänyt. 
Ihon pinnasta tulee jotenkin pyöreämpi sekä sileämpi ja meikki levittyy paremmin. Tunnetta iholla on vaikea selittää, mutta huomasin hämmästyttävän selvästi Pro-Collagen Banking Serumin vaikutuksen. Tietysti seerumissa on mukana myös runsaasti kosteutta, joka on aina tarpeen jokaiselle iholle. 
Koostumukseltaan Pro-Collagen Banking Serum on mielenkiintoinen, koska se ensin tuntuu täyteläiseltä, mutta levitettäessä se muuttuu ohueksi nesteeksi. 
Silmän ympärille en tätä seerumia suosittele, koska se on liian täyteläistä niin ohuelle iholle. Ohjeistan vielä, että seerumi levitetään aina ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle vasta yö- tai päivävoide. Parhaimmillaan tämä Pro-Collagen Banking Serum on yökäytössä ja päivällä voisi käyttää esimerkiksi nyt tarjouksessa olevaa Circular Hydration Serumia NYT 53€ (66€)
Dermalogican ohjeistuksessa mainitaan, että erityisesti Stabilizing Repair Creamin (73€) alle tämä uusi seerumi sopii oikein hyvin. Suosittelen kokeilemaan ja ainakin itse olen tästä uutuudesta tosi innoissani. 




Tähtitarjoukset 5.2. asti:


⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:33

    Ihonhoitotuotteiden kehitys on kyllä huikeaa. Tämä tuote kuulostaa aivan unelmalta.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Seerumi kuulostaa kyllä tehokkaalta. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista