maanantai 1. tammikuuta 2024

Vuoden 2023 lempituotteet!

Näin vuoden 2023 lopuksi teen pienen yhteenvedon hoitotuotteista, jotka ovat olleet omia suosikkejani vuoden aikana. Kokeilen paljon tuotteita etsiessäni sopivia hoitolaani myyntiin ja kaikki Dermalogican ja iS Clinicalin uutuudet kokeilen aina itse.


iS Clinicalin kiinteyttävä Youth Serum on edelleen suosikkituotteeni.


Dermalogican suosikkini

Dermalogican syksyllä tullut uutuusvoide Stabilizing Repair Cream (73€) on juuri omalle iholleni sopiva voide. Suosittelen sitä kaikille muillekin ikääntyville ja kuivaihoisille, jotka haluavat helpon hoitovoiteen. 
Stabilizing Repair Cream sopii yöksi ja päiväksi, eikä se ole meikin allekaan liian tuhti. Varsinkin nyt, kun alkuvuoden kova pakkaskausi uhkaa, se kannattaa ottaa käyttöön. 
Seerumeista Smart Response Serum (148€) on yhdellä kertaa kaikkea sitä, mitä iho tarvitsee. Se kiinteyttää, kosteuttaa, rauhoittaa herkkyyksiä ja tasoittaa ihon väriä. Smart Response Serum on myös sen verran täyteläistä, että aamuisin se tuo myös suojaavuutta pakkasta, tuulta ja lämmönvaihteluja vastaan. 
Kuorinta-aineista loistokeksintö on ollut Daily Milkfoliant (68€), joka poistaa hilseilyn ja puhdistaa huokoset, mutta jättää kosteutetun tunteen iholle. Se on aivan poikkeuksellinen kuorinta, koska se on samalla niin hoitava.

Lempituotteet iS Clinicalilta

Youth Serum (30ml 185€) kiinteyttävä seerumi on edelleen iS Clinicalilta suosikkituotteeni. Kiinteyttämisen lisäksi se kosteuttaa ja ehkäisee kaikkia ihon vanhenemisoireita. Sen päälle sopii hyvin Sheald Recovery Balm (89€) ja tämä yhdistelmä pitää talven ongelmat loitolla.
Suunympärystä on ikuisuusongelmani, kun huuleni ovat niin kapeat ja helposti kuivuvat. Youth Lip Elixir (78€) on nyt käytössä jatkuvasti korvaamassa myös tavallista huulivoidetta. Levitän iltaisin pariinkin kertaan suun ympärille ja huulille Youth Lip Elixiriä, mutta sen lisäksi käytän sitä päivän mittaan huulivoiteen tavoin. 
Puhdistustuotteista suosikkini on edelleen Cleansing Complex (55€) ja sen jälkeen käytän 2-3 päivän välein Cleansing Complex Polish (63€) kuorintageeliä. Kumpikin on nopeita sekä helppoja käyttää ja iho jää puhtaan tuntuiseksi. 
Huomioikaa, että tällä hetkellä on myynnissä iS Clinicalin Polish Repair Duo -pakkaus (159€), jossa on normaalikokoinen Cleansing Complex Polish kuorintageeli ja Reparative Moisture Emulsion (120€) kosteusvoide, joten näin yhdessä ostettuna hintaetu on 24€. 
Reparative Moisture Emulsion on erinomainen päivävoide ja silottava meikinalusvoide yli nelikymppisille. Se tekee hyvän tiiviin pinnan meikkivoiteen levitykseen ja iho pysyy sileänä ja tasaisena koko päivän.





⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 8.1.-24 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Anonyymi15:50

    Hyvältä kuulostaa päivävoide. Lahipuhtautta@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:29

    Kiva lukea sinun suosikeista! Oma uutuussuosikkini on Dermalocigan Smart Response seerumi! Muutenkin ihonhoidossa mennään dermalocigan tahtiin.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi17:30

    T.mari

    VastaaPoista