maanantai 29. tammikuuta 2024

Ennaltaehkäise pigmenttiläiskien syntyminen

Olen alkuvuonna käynyt läpi kirjanpitoa ja myyntiraportteja ja silmiini suorastaan hyppäsi, miten vähäistä on pigmenttihoitotuotteiden myynti. Kuitenkin asiakkaat harmittelevat ihon kirjavuutta varsinkin loppukesällä tosi usein. 


Dermalogican PowerBright -ihonhoitotuotteet tasoittavat ja häivyttävät ihon sävyn epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.


Ennaltaehkäisy on aina helpoin hoito pigmenttiläiskille

Ihmettelin kovasti tätä yhtälöä, ettei pigmenttihoitotuotteita juurikaan käytetä, mutta kuitenkin ihon kirjavuus häiritsee. Ensinmäisenä moitin itseäni, että miksi en ole aikaisemmin kiinnittänyt huomiota tähän epäkohtaan. Ilmeisesti en ole ohjeistanut asiakkaita tarpeeksi oikeisiin hoitotuotteisiin. Ehkä en ole myöskään tarpeeksi korostanut pigmenttihoitotuotteiden merkitystä. 
Nyt kyllä kunnostaudun tässä aiheessa ja ohjeistan perusteellisemmin, miten pigmenttiläiskien syntyminen ehkäistään. Itse ajattelen, että jos ihossani olisi taipumus pigmenttiläiskiin, käyttäisin jatkuvasti jotain pigmenttisoluja hajottavaa tuotetta. Olen omakohtaisesti pigmenttiläiskät kyllä kokenut, kun parikymmentä vuotta sitten koeputkihedelmöitysten suuret hormonimäärät sekoittivat ihoni pigmenttituotannon täysin. Olin pari kesää kirjava kuin kissan vuota, koska 2000-luvun alussa ei vielä ollut näin tehokkaita pigmenttihoitotuotteita kuin nykyisin on.
Aina, kun on taipumus ihon kirjavuuteen tai selviin pigmenttiläiskiin, kannattaa jatkuvasti käyttää jotain pigmenttiä hajottavaa hoitotuotetta ja hyvää aurinkosuojaa. Pigmenttiä hajottava tuote on yleensä seerumi tai hoitovoide, joka estää pigmenttisolujen kasaantumista. Nämä tuotteet ennaltaehkäisevät pigmenttiläiskien syntyä, mutta samalla vähentävät jo syntyneiden läiskien näkymistä. 
Aurinkosuojavoiteella on suuri merkitys pigmenttiläiskien ehkäisyssä, koska mitä vähemmän iho altistuu uv-säteilylle sitä vähemmän kirjavuutta ja läiskiä syntyy. Aurinkosuojallista tuotetta kannattaa käyttää läpi vuoden, myös nyt pimeimpänä aikana, jotta uv-säteilyn vaikutus ihoon olisi minimissään. 


Pigmenttituotteet ovat hyväksi kaikille ihoille

Ehkä pigmenttihoitotuotteiden vähäiseen käyttöön on syynä se, että luullaan niiden sopivan vain selvästi pigmentoituneelle iholle. Näin se ei ole, vaan kaikkien ihot hyötyvät pigmenttisoluja hajottavasta vaikutuksesta. Vaaleaihoiset suomalaiset ovat selvä riskiryhmä, joiden ihoissa näkyy vähäisinkin pigmentin kasautuminen. Siksi olisi jokaiselle hyväksi käyttää pari kertaa vuodessa kuuri pigmenttiä hajottavaa seerumia, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. 
Dermalogicalla on hiljattain uudistettu PowerBright -hoitolinja, jossa on kolme tuotetta eli PowerBright Dark Spot Serum (105€) tehoseerumi, PowerBright Moisturizer SK50 (78€) aurinkosuojallinen päivävoide ja PowerBright Overnight Cream (93€) yövoide. Nämä kaikki kolme tuotetta yhdessä käytettynä pitävät pigmenttiläiskät kurissa ja samalla iho saa kosteutta ja myös elvytystä. 
Suosittelen, että jokainen käyttäisi alkukeväästä yhden pakkauksen PowerBright Dark Spot Serumia, joka auttaa kevätauringon tuottaman pigmentin tasaista jakautumista. PowerBright Overnight Cream on aivan ihana, kevyt yövoide kesäksi kaikille ihotyypeille ja se ennaltaehkäisee myös rypistymistä.
iS Clinicalilla on varsinainen tehopakkaus pigmenttiläiskiin Pure Radiance Collection (310€), jossa on neljä normaalikokoista hoitotuotetta. Pakkaus sisältää Cleansing Complex (58€) puhdistusgeelin, Brightening Serum 15ml (15ml 99€ ja 30ml 166€) seerumin, Brightening Complex (181€) hoitovoiteen yöksi ja Eclipse SK50 (60€) aurinkosuojallisen päivävoiteen. 
Alennus on huomattava eli lähes 100€, kun ostat kaikki neljä tuotetta tuossa pakkauksessa. Paketin tuotteet kirkastavat ihon väriä ja poistavat talven harmautta. Niissä on myös runsaasti antioksidantteja, jotka hidastavat ihon rypistymistä ja veltostumista.
Huomioikaa myös, että iS Clinicalin raaka-aineet ovat farmaseuttista tasoa, joten tämä hoitotuotepaketti on tehokkain markkinoilla oleva tuoteyhdistelmä pigmenttiläiskiin.


Tärkeä tiedote: Telian ongelmien vuoksi tekstiviestit eivät ole tulleet perille vähään aikaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi



Tähtitarjoukset 5.2. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti