torstai 18. tammikuuta 2024

Pilkettä silmiin meikkikynillä

Nyt kannattaa uudistaa silmämeikkivalikoima, kun Tähtitarjouksena on kaikki Xtreme Lashes -meikit -25%. Päivät alkavat pitenemään ja aurinko paistamaan, niin mielialakin kohoaa ja ulkonäköä kannattaa kohentaa kevään malliin. 


Kaikki laadukkaat Xtreme Lashes -meikit NYT -25%


Heitä vanhentuneet meikit pois

Minulle on muodostunut vuosien varrella sellainen käsitys, että meikkituotteita ei juurikaan uudisteta ja käytössä on epähygieenisiä vanhentuneita tuotteita. Vuosien varrella olen kokenut useita kertoja, että asiakas tulee kyselemään meikkituotetta, joka on lopetettu kymmenenkin vuotta sitten. Ihmisillä saattaa olla käytössä esimerkiksi silmänrajaus, joka on ollut meikkipussissa vuosikausia. Hyvin usein myös ripsiväriä käytetään ihan liian pitkään niin, että se on jo kuivunut kokkareiksi. 
Tällainen vanhojen meikkien säästely ei ole ollenkaan hyvä juttu monestakin syystä. Ensiksi on tämä hygieniapuoli, joka on tärkeää huomioida. Pehmeässä ripsivärimassassa tai rajauskynässä bakteerit elävät lokoisasti ja se ei ole ollenkaan hyvä juttu silmien terveyden kannalta. 
Toinen asia vanhentuneissa meikeissä on niiden kuivuminen ja koostumuksen muuttuminen niin, etteivät ne enää levity tai pysy niin kuin pitäisi. Myös värisävyt voivat meikeissä muuttua, kun niiden pohjamassa pilaantuu. 
Hyvin usein asiakkaat etsivät jotain määrättyä sävyä, mihin ovat ihastuneet vuosikausia sitten. Varsinkin huulipunissa ja silmänrajauksissa haluttaisiin käyttää jotain samaa sävyä, jota on joskus ollut olemassa. Tämä on harvoin mahdollista, koska meikkimuoti muuttuu ja tulee uusia aivan yhtä ihastuttavia sävyjä. Ei kannata jumittua menneeseen, vaan kokeilla rohkeasti jotain uutta.


Xtreme Lashes -meikkikynät ovat helppoja käyttää

Iän myötä silmäluomen malli muuttuu ja kasvava silmäpussi painuu silmäluomen liikkuvan osan päälle. Tällaiselle silmäluomelle helppo ja nopea silmämeikki on, kun käyttää vaaleampaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja rajaa sen lisäksi silmät. 
Xtreme Lashes -luomivärikynän NYT 26€ (35€) sävy Bronze on sopiva vaalea pronssinruskea koko luomelle ja siihen sopiva rajaus on kultaan taittuva konjakin ruskea Cognac -rajauskynä NYT 26€ (35€) tai tumma ruskea Xpresso. Vielä, kun tekee kapean rajauksen ripsien tyveen mustalla tai ruskealla tussikynällä NYT 31€ (42€) tulee katseeseen tehoa.
Tyylikkään arkimeikin saa myös, kun levittää koko luomen liikkuvalle osalle luomivärikynän sävyn Nude ja tekee rajauksen harmaalla Graphite sävyllä. 
Xtreme Lashes -meikkikynät pysyvät erittäin hyvin, enkä ainakaan itse ole kokenut, että ne koskaan leviäisivät. Kuitenkin pysyvyyttä voi lisätä vielä kynämäisellä Primer NYT 26€ (35€) luomivärin pohjusteella, joka sopii ihan minkä tahansa merkkisten luomivärien alle. 




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.1.-24


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti