perjantai 5. tammikuuta 2024

Kaunis iho retinolilla

Nyt on hyvä tilaisuus ottaa käyttöön retinolituote, kun Tähtitarjouksena on Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum NYT 85€ (norm.98€). Retinoli mullistaa ihonhoitotuotteiden vaikuttavuuden.


Dermalogican Tähtitarjoustuote Dynamic Skin Retinol Serum tasoittaa ja silottaa, supistaa huokosia ja kirkastaa ihon sävyä todella nopeasti ja tehokkaasti.


Sileä ja tasainen iho

Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum vaikuttaa neljään ongelmaan, jotka syntyvät ikääntymisen myötä. Tämä seerumi tasoittaa ihon rakennetta, silottaa ryppyjä ja juonteita, supistaa huokosia ja kirkastaa ihon väriä. Jo parin viikon käytön jälkeen tulokset alkavat näkyä ja iho kaunistuu selvästi.
Dynamic Skin Retinol Serum sisältää kapseloidun retinoliseoksen, joka vapauttaa hitaasti vaikutusainetta iholle ja tämä vähentää retinolin ärsyttävää vaikutusta. Seerumissa on myös muita iholle hyödyllisiä vaikutusaineita, jotka hidastavat retinolin hilseilyttävää vaikutusta. 
Dynamic Skin Retinol Serumiin kannattaa totutella hiljaksiin ja varsinkin näin pakkasella seerumia voi käyttää vain 3-5 päivän välein. Jos uudistumisesta kertova hilseily on näkyvää, voi käytössä pitää parin päivän tauon. Kuitenkin näin talvella on paras hetki aloittaa retinolin käyttö, kun auringon valoa ei juuri näy. Suositeltavaa on, että päivävoiteesa olisi silti vähintään suojakerroin 30, jottei uv-säteily rasita ihoa yhtään. 
Esimerkiksi Dermalogican supersuosittu meikinpohjustusvoide SkinPerfect Primer SK30 (58€) on hyvä suojavoide päiväksi.
Dynamic Skin Retinol Serum käytetään iltaisin ja sen päälle suosittelen yövoiteeksi jotain Dermalogican hoitovoidetta. Paras tässä pakkassäässä olisi Stabilizing Repair Cream (73€). 


Retinoli kirkastaa rasvoittuvaa ihoa

Ihan erityisen hyvän vaikutuksen Dynamic Skin Retinol Serum tekee ikääntyneelle rasvoittuvalle iholle. Retinoli korjaa ja tasoittaa aknearpia vielä yli viisikymppiselläkin ja iho silottuu näkyvästi. Rasvainen iho näyttää ikääntyessä ja varsinkin näin talvella harmaan elottomalta. Dynamic Skin Retinol Serum korjaa tilanteen muutamassa viikossa ja ihosta tulee pehmeä ja kuulakkaampi.
Retinolilla on myös huokosia supistava vaikutus ja sekin tekee ihosta siistimmän ja tasaisemman. Meikki levittyy paremmin, kun ihosta poistuu epätasaisuudet. Myös pigmenttiläiskät haalistuvat ja vähenevät retinolin käytöllä.
Mikään herkän ihon tuote Dynamic Skin Retinol Serum ei ole, eikä sitä saa käyttää atooppiselle iholle, eikä ruusufinniin. Suosittelen kyllä kaikille muille tämän Dynamic Skin Retinol Serumin kokeilua, joka poistaa iholta 10-15 vuotta parissa viikossa!




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 8.1.-24 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi12:43

    Varmasti hyvä pigmenttiläiskiin kasvoilla. Lahipuhtautta@gmail.com

    VastaaPoista