perjantai 12. tammikuuta 2024

Helppo silmämeikki kynillä

Mielestäni helpoin mahdollinen silmämeikki tulee Xtreme Lashes -meikkikynillä, jotka ovat Tähtitarjouksessa –25% 22.1.-24 asti. Sen jälkeen, kun löysin nämä huippuhyvät silmänrajaus- ja luomivärikynät en ole muuta käyttänytkään.


Xtreme Lashes -meikeillä saat kauniin, siistin ja pysyvän silmämeikin helposti.


Nopea silmämeikki

Harva ehtii ja viitsii käyttää aamuisin tuntikaupalla aikaa ulkonäkönsä kohennukseen ja siksi helpot kynät ovat loistavat laiskan meikkaajan silmämeikit. Moni sanoo käyttävänsä ainakin ripsiväriä työhön lähtiessään, mutta minä vierastan ajatusta, että muuten paljaille kasvoille laitetaan vain jyrkkä musta ripsiväri. Ellen ehtisi tekemään muuta silmämeikkiä, laittaisin pelkän luomivärin korostamaan silmiä pehmeämmin.
Xtreme Lashes -silmämeikeissä on myös luomivärin pohjustusaine eli Primer NYT 26€ (35€), joka sopii minkä tahansa luomivärin pohjustukseen. Jos syy luomivärin käyttämättömyyteen on se, ettei se ole pysynyt hyvin, kannattaa ottaa käyttöön tämä Primer.
Helpoimmat sävyt Xtreme Lashes -luomivärikynissä NYT 26€ (35€) on pronssin ruskea Bronze tai murrettu malvan rusehtava Mauve. Nämä luomivärisävyt voi levittää koko luomelle ja sitten laittaa musta ripsiväri Length & Volume Mascara NYT 31€ (42€)
Vaaleat pohjustukseen sopivat luomivärikynät ovat hiukan helmiäiset Rose tai hyvin vaalea Champagne ja täysin matta beige on sävy Nude. Näiden vaaleiden luomivärien kanssa voi laittaa pelkkän rajauksenkin, esimerkiksi suositun sammaleen vihreän Golden Olive sävyn, joka taittaa valossa kullan sävyyn. Se onkin suosituin sävy silmänrajauskynissä NYT 26€ (35€) ja oma suosikkini. 
Aina sopiva perusväri rajaukseen on Graphite eli grafiitin harmaa. Sitten, kun haluaa lisää voimaa silmämeikkiin, musta rajaustussi NYT 31€ (42€) ihan ripsien tyveen tuo silmät hyvin esiin. Nämä Xtreme Lashes -silmämeikit levittyvät hyvin ryppyisellekin luomelle, koska ne ovat niin hyvälaatuisia luistavia kyniä. Ne myös pysyvät hyvin koko päivän, eivätkä varise. Xtreme Lashes -meikit sopivat myös herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille. 


Näin peität tummat silmänympärykset

Monet kokevat tummat silmänympärykset suureksi ongelmaksi ja he itse kiinnittävät kaiken huomion niihin. Tästä seuraa se, että silmänympärykset peitetään niin vahvasti, ettei näy kuin valkoiset rinkulat silmien ympärillä. Vielä, jos silmänympärykset ovat hyvin kuivat, peiteaine korostaa juonteita ja hilseilevää kuivuutta. 
Suosittelen, että ensin laitetaan tehokas silmänympärysvoide, jonka päälle on hyvä levittää meikkituotteita. iS Clinicalin Youth Eye Complex (125€) on hyvin suositeltava, koska se silottaa tehokkaasti ryppyisyyttä. Harvoin näyttää luonnolliselta, jos käyttää pelkästään silmänympäryksen peiteainetta, eikä mitään muuta meikkiä tai meikkivoidetta. 
Xtreme Lashesin Skin Renewing Concealer NYT 28€ (38€) on siitä hyvä meikkituote, että se peittää silmänympärykset, mutta sitä voi käyttää myös koko kasvoille. Tästä puikkomaisesta peitetuotteesta on saatavissa kaksi sävyä vaalea Fair ja tai hiukan tummempi Neutral
Skin Renewing Concealer on vaikutukseltaan myös hoitava, eikä se kuivata ohutta silmänympärysihoa entisestään. Tämä meikki on myös hyvä peiteaine couperosaan tai pigmenttiläiskille. Suosittelen, että ensin levitetään koko kasvojen meikiksi Dermalogican SkinPerfet Primer SK30 (58€) ja sen päälle taputellaan peitettäviin kohtiin Skin Renewing Concealer.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.1.-24


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Megu Mangusti20:30

    Ihana postaus. Itse olen jo yli 50 v enkä ole koskaan osannut laittaa luomiväriä. Aina tulee siksi laitettua tuo rajaus ja ripsiväri. Pitää harkita tuota luomikynää. Mikä sopisi aloittelijalle ja arkikäyttöön?

    VastaaPoista