sunnuntai 21. tammikuuta 2024

Jotkut päivät ovat täydellistä meikin tuhlausta

Minulla on jääkaappimagneetti, jossa lukee tuo otsikkona oleva lause ja vaikka minua joskus yltiöoptimistisuudestakin syytetään, allekirjoitan kyllä, että tällaisia päiviä on minunkin elämässäni. Viime viikolla koin päivän, että olisi ollut parempi jäädä vain sänkyyn.Pakkanen kiusaa

Viime aikoina pakkanen on tehnyt monenlaista kiusaa ja kuulen asiakkailta ongelmista autojen kanssa. Sain tämänkin kokea eräänä aamuna, kun pakkasta oli -25 astetta. Aamu lähti huonosti alkuun jo kun jouduin siivoamaan kissojen kaatamaa kukkamaljakkoa. 
Pakkanen tekee pikkupojat ärtyisiksi, kun turkki on sähköinen ja tekemisen puute vaivaa, koska ulkoiluhäkkiä ei näillä keleillä avata. Kolme nuorinta, Allu, Vote ja Vinski, järjestävät joukkotappelun joka asiasta ja siinä tohinassa kaatui olohuoneen pöydältä tulppaanivaasi. 
Siivosin vielä senkin ennen kuin pääsin autolle asti. Minulla oli kiire hammaslääkäriin, koska järjestän kaikki omat menoni aina aamuun ennen hoitolan avaamista. Auto lähti kyllä hyvin käyntiin, mutta pari kilometriä ajettuani vauhti hiipui. Jouduin ajamaan tiensivuun ja hälytin mieheni auttamaan, joka onneksi oli vapaapäivällä. 
Ei auttanut muu kuin ilmoittaa hammaslääkäriin, että en ehdi ajoissa Hämeenlinnaan ja varasin uuden ajan. Aloin jo palelemaankin, kun olin pukeutunut liian kevyesti, enkä varautunut istumaan kylmässä autossa. Mieheni tullessa paikalle auto iloisesti käynnistyi, eikä sen jälkeen ole ollut ongelmaa. Voitte kuvitella, että siitä tuli kiivas sananvaihto, kun en ollut itse älynnyt startata uudestaan hetken seisonutta autoa.


Tekniikka kiusana

Samana päivänä ensimmäisen asiakkaan jälkeen pankkikorttipääte tilttasi ja ilmoitti ”ei verkkoyhteyttä”. Aloin heti soittamaan Telialle, jolta ostan tuon yhteyden ja tietysti sain kuunnella musiikkia jonotuksessa ikuisesti. Ystävällinen asiakaspalvelija kertoi, että heidän 3G-verkko on ajettu alas, mutta kaikki asiakkaat eivät ole ehtineet saada koneisiinsa uutta sim-korttia. Hän lupasi sellaisen tulevan postin mukana ja minä uskoin tietysti häntä. 
Parin päivän odottelun jälkeen sim-kortti tuli ja yritin katsoa maksupäätteestä kohtaa mihin se laitetaan. En sellaista löytänyt ja soitin Netsin asiakaspalveluun, josta olen päätteen ostanut. Sieltä ilmoitettiin, ettei maksupäätteessä ole mitään sim-korttia ja Telian ohje oli ihan väärä. 
Netsin asiakaspalvelusta kerrottiin, että koneen virtayhteys oli katkennut ilmeisesti tuon Telian muutoksen takia ja maksupääte piti päivittää uudelleen. Henkilö luetteli minulle muutaman napin, mitä piti painaa ja asia oli sillä selvä. 
Olin monta päivää vaivannut asiakkaita pankkisiirroilla, kun en voinut käyttää maksupäätettä ja Telian ohjeet johtivat minut ihan väärille jäljille. Kyllä sapetti ja kirosin kertaalleen koko tietotekniikan.
⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.1.-24


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

4 kommenttia:

 1. Aivan loistava otsikko jutulle! Todellakin huono päivä voi olla myös sitä meikin tuhlausta :D Ihanaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukana arvonnassa ms_tiia@hotmail.com

   Poista
 2. Anonyymi23:04

  Hauska aihe! Joskus todellakin tuntuu tuolta.
  vivica.aurora@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi08:02

  Nyt osui ja upposi, tiedän tunteen kun meikki ei onnistu niin kuin tuosta vaan.

  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista