tiistai 16. tammikuuta 2024

iS Clinicalin tuotepakkaukset

Olettehan huomioineet, että iS Clinicalille tulee kausittain myyntiin tuotepakkauksia, joissa on tuntuva hintaetu. Yleensä näitä pakkauksia tulee pari erilaista keväisin ja syksyisin ja pakkauksissa on ajankohtaan sopivat tuotteet.


iS Clinicalilla on useita hyvin suunniteltuja tuotepakkauksia, jotka kannattaa hyödyntää.


Hyödynnä hintaetu!

Näissä iS Clinicalin tuotepaketeissa on yleensä useamman kympin alennus, joten ne ovat järkeviä hankintoja. Yritän muistuttaa niistä useampaan kertaan, jotta mahdollisimman moni huomaisi ne. Pakkauksia ei tule Suomeen kuin määrätty erä ja niiden loputtua, lisää ei saada. Uusin tuotepaketti on Illuminating Eyes Collection (149€), joka sisältää normaalikokoiset Youth Eye Complex (125€) -silmänympärysvoiteen ja Cleansing Complex (55€) puhdistusgeelin ja nämä on pakattu kätevään meikkipussiin. Kaupan päälle tulee vielä pikkukoko ekstratehokasta C Eye Serum -silmänympärysseerumia, joka silottaa juonteita. Tämä pakkaus on hyvin edullinen, koska alennusta tulee 31€ ja saat vielä kätevän kokoisen ja laadukkaan meikkipussin. Toinen hyvä yhdistelmä on Polish Repair Duo (159€), joka sisältää normikoot Cleansing Complex Polish (63€) -kuorintageelistä ja Reparative Moisture Emulsion (120€) -kosteusvoiteesta. Tämän yhdistelmän säästö on 28€ ja tuo Cleansing Complex Polish on todella riittoisa kuorintageeli. Yhden kuorintakerran hinnaksi tulee parikymmentä senttiä. Reparative Moisture Emulsion silottaa hyvin kuivuudesta johtuvaa pintaryppyä ja laskoksia, mitä pakkanen ja kuivuminen tuovat esiin näin ikääntyneellä iholla. Jos pitäisi nimetä paras meikinalusvoide, se olisi ilman muuta Reparative Moisture Emulsion. Muutenkin tämä kosteusvoide jättää sileän ja kauniin pinnan iholle, joten se sopii niillekin, jotka eivät meikkiä käytä. 


Uutuutena Post-Peel Collection

Tällä viikolla verkkokauppaan on lisätty Post-Peel Collection (194€) ja se sisältää matkakokoisen Cleansing Complex (29€) puhdistusgeelin, normaalikokoisen Sheald Recovery Balm (89€) -hoitovoiteen ja Extreme Protect SK30 (92€) aurinkosuojallisen päivävoiteen. Tuotteet kuuluvat kuorivien kasvohoitojen yhteyteen, mutta ne ovat erinomainen yhdistelmä pakkasen rasituksia vastaan. Varsinkin niille, jotka käyttävät retinolia sisältäviä tehoaineita, nämä tuotteet ovat todella tarpeellisia. Sheald Recovery Balm on ihoa korjaava ja vahvistava hoitovoide, joka sopii yö- ja päiväkäyttöön. Kevätauringon koittaessa on hyvin suositeltavaa käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta ja siihen tämä Extreme Protect SK30 on oikein sopiva. Se on täyteläinen päivävoide, joka sopii kuivallekin iholle oikein hyvin ja samalla siinä on riittävä uv-suoja. Muistutan myös, että retinolipitoiset tehoaineet vähentävät ihon omaa suojakerrosta ja auringon aiheuttamia vaurioita tulee herkemmin. Siksi on hyvin tärkeää, että käytössä on aurinkosuojallinen päivävoide. Extreme Protect SK30 imeytyy hyvin ja se on myös erinomainen meikinalusvoide.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.1.-24


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti