tiistai 30. tammikuuta 2024

Kollageenia pankkiin!

Dermalogican uusi Pro-Collagen Banking Serum (98€) on osoittautunut käytännössä aivan huipputuotteeksi. Se on ollut kuukauden verran myynnissä ja nyt jo saan siitä kiitosta asiakkailta ja kollegoilta.


Dermalogican uuden Pro-Collagen Banking Serumin kollageeni imeytyy tehokkaasti ja vahvistaa ihon kimmosäikeitä sekä joustavuutta. 


Kaikki tarvitsevat kollageenia

Kollageeni on tärkeimpiä ihon rakennusaineita ja jokaisen iho tarvitsee sitä lisää jo parikymppisenä. Ihmisen iho kohtaa lukuisia rasituksia, jotka tuhoavat kollageenisäikeitä ja aiheuttavat ihon ohentumista ja rypistymistä. 
Pro-Collagen Banking Serum täyttää pieniä ryppyjä ja hiusjuonteita, jotka syntyvät, kun iho menettää kollageenivarantojaan. Itse huomasin alle viikon käytön jälkeen, että ihosta tuli sileämpi ja jotenkin pyöreämpi, mikä helpotti meikin levitystä.
Nyt joku voi kysyä, miksi ei otettaisi kollageenikapseleita suun kautta? Nehän ovat nyt hyvin muodikkaita lisäravinteita ja minullekin taatusti tuottoisa myyntiartikkeli. En kuitenkaan myy niitä, enkä syö itse, koska en usko niihin. Minulle on tarjottu lukuisia kertoja myyntiin kollageenikapseleita, mutta en voi myydä asiakkailleni tuotteita, joihin itse en usko, vaikka se olisi kuinka hyvä tienesti. Jos kollageenikapselit tekisivät sen, mitä luvataan, ne olisivat jokaisen terveyskeskuksen ja lääkäriaseman käytössä, mutta näinhän se ei ole.
Kollageeni imeytyy tehokkaasti ihon läpi ja vaikuttaa suoraan kimmosäikeisiin ja vahvistaa ihon joustavuutta. Stressi, tulehdukset, uv-säteily ja ilmansaasteet vähentävät ihon omaa kollageenin muodostusta ja Pro-Collagen Banking Serum varastoituu kollageenisäikeisiin niin, ettei heikentävät vaikutukset pääse siihen käsiksi.


Circular Hydration Serum tankkaa kosteutta

Tähtitarjouksena oleva Circular Hydration Serum NYT 53€ (66€) on erinomainen kaveri Pro-Collagen Banking Serumille. Yleensä Dermalogica suosittelee hoitotuotteiden kerrostamista, mutta uutta Pro-Collagen Banking Serumia suositellaan käytettäväksi yksinään hoitovoiteen alla. 
Pro-Collagen Banking Serumia suositellaan yöksi, joten päiväksi kosteuttava Circular Hydration Serum on erinomainen. Kaikki seerumithan laitetaan aina ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle voide. Seerumi ei koskaan riitä yksinään käytettynä, koska se imeytyy syvempiin kudoksiin ja ohittaa ihon pintakerrokset. Siksi seerumin päälle tarvitaan aina voide, joka suojaa ja hoitaa pintakerroksen.
Suosittu Stabilizing Repair Cream (73€) on oikein hyvä yö- ja päivävoide näiden seerumien päälle. Nyt, kun on ollut kovia pakkasia, kaikki aamuisin käytetyt tuotteet pitää levittää vähintään puoli tuntia ennen ulosmenoa, jotta ne eivät lisää jäätymisriskiä. 


Tärkeä tiedote: Telian ongelmien vuoksi tekstiviestit eivät ole tulleet perille vähään aikaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi



Tähtitarjoukset 5.2. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti