tiistai 9. tammikuuta 2024

Tähtitarjoukset 22.1.-24 asti



Kaikki Xtreme Lashes -tuotteet –25%



Tähtitarjoukset ovat voimassa 22.1. asti!



Muuta meikkityylisi uuden vuoden kunniaksi

Laitoin nämä Xtreme Lashes -tuotteet Tähtitarjoukseen houkutellakseni asiakkaat kokeilemaan uutta meikkityyliä. Enää ei käy ne sävyt ja tyylit, mitkä opittiin 70-80-luvuilla, vaan muoti ja meikkilaadut ovat siitä paljon muuttuneet. Moni ikäiseni ei uskalla kokeilla mitään uutta, "koska se näyttää erilaiselta kuin ennen". Sen pitääkin näyttää erilaiselta! Emme voi käyttää läpi elämän samoja meikkivärejä ja tyylejä, kun maailma muuttuu ympärillämme. 
Ripsivärin kohdalla pitää muistaa, että se on jo hygieniasyistä vaihdettava tarpeeksi usein. Suosittelisin, että samaa ripsiväriä käytetään noin kolme kuukautta ja heitetään sitten kylmästi pois. Jos teillä on yli vuoden vanha ripsiväri, se kannattaa nyt vaihtaa uuteen. Xtreme Lashes Length & Volume Mascara pidentää ja tuuhentaa ripsiä. Se on laadultaan vettä hylkivä, mutta kuitenkin vesiliukoinen. Se pysyy hyvin, eikä lähde leviämään ensimmäisessä tihusateessa, mutta se lähtee puhdistusmaidolla helposti pois. Nämä kaikki Xtreme Lashes -silmämeikit lähtevät hyvin pois esimerkiksi iS Clinicalin Cleansing Complex (55€) puhdistusgeelillä. Geeliä kannattaa tipauttaa kostutettuun vanulappuun ja sillä pyyhkiä silmämeikki pois. 
GlideShadow -luomivärikynistä yksi on silmämeikinpohjuste Primer ja se käy minkä tahansa luomivärin kiinnittäjäksi. Tämä Primer on hyvin suosittu, niin kuin on tuo ripsivärikin. Rajaustussi on myös loistava ja sillä saa kapean rajauksen ihan ripsien tyveen ja se kestää pienet kyyneleetkin. 


Suojaava päivävoide

Ellet ole vielä kokeillut Dermalogican Stabilizing Repair Creamia, se kannattaa tehdä nyt. Jo pitkään kestänyt pakkaskausi ja sisälämmitys on laittanut ihon kestokyvyn äärimmilleen ja hoitoa sekä suojaa tarvitaan tavallista enemmän. 
Stabilizing Repair Cream vahvistaa ihon omaa hydrolipidistä kalvoa ja estää kosteuden haihtumista. Voide ei ole rasvoittava, vaan hoitava sekä suojaava. Stabilizing Repair Cream vähentää punoitusta ja estää couperosan syntymistä. 
Lämmönvaihtelut rasittavat pintaverisuonten seinämiä ja talvella syntyy helposti couperosaa ja punoittavia, kuivia läiskiä. Stabilizing Repair Creamin ainesosat rauhoittavat ihoa ja estävät ärsyyntymistä. Tämä voide sopii hyvin myös meikin alle, koska se imeytyy täysin täyteläisyydestään huolimatta.



⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 22.1.-24 asti.

Tänään 9.1. arvonnan voitti Heta Rönkkö, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi14:17

    Mukana. Omalle iholle passeli couperosan takia.
    marikajachevy@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kerttu17:04

    Voisiko ajatella että olisi ” aikuisen naisen” meikkikurssia ?
    Kerttu. Nousiainen@gmail.com

    VastaaPoista