torstai 11. tammikuuta 2024

Säästä ihonhoitotuotteissa

Tällä hetkellä säästäväisyys on kovasti esillä lehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Huomaan sen selvästi omassa työssäni, että ihmiset panostavat laatuun ja heille taatusti sopiviin tuotteisiin. Hoitotuotteiden myynti on selvästi noussut viime vuoteen verrattuna.


Kun on löytänyt itselleen sopivat tuotteet, kannattaa ostaa isompia kokoja, jotka tulevat käytössä edullisemmiksi.


Isommat koot ovat edullisempia

Sekä Dermalogica, että iS Clinical on tehnyt useampaa kokoa heidän suosikkituotteistaan. iS Clinicalilla on saatavilla lähes kaikista seerumeista kahta kokoa eli 15ml ja 30ml. Ensikertaa ostaessa voi aloittaa pienemmästä koosta, mutta sitten on edullisempaa siirtyä tuplakokoon.
iS Clinicalin Hydra-Cool Serum (15ml 72€ ja 30ml 112€) on hoitolassani iS Clinicalin suosituin seerumi Youth Serumin (30ml 185€) jälkeen ja siitä menee eniten tuota isompaa kokoa, joka on pumppupullossa. Varsinkin kesällä moni käyttää sitä ihan kosteusvoiteena. 
Ainutlaatuinen iS Clinicalin Pro-Heal Serum (15ml 113€ ja 30ml 183€) rauhoittaa punoituksia ja tehoaa myös ruusufinniin. Se on entistä suositumpi, koska ruusufinnin ennaltaehkäisevä hoito on tiedostettu. 
Ilmeisesti jenkeille tämän käytössä edullisemman isomman koon tekeminen on itsestään selvyys, koska kummallakin, Dermalogicalla ja iS Clinicalilla, on kahta kokoa ollut myynnissä alusta lähtien. Itse kerron aina asiakkaille, mikä tuote on edullisempi ja asiakas voi itse valita.


Dermalogican uudet jättikoot

Dermalogica on loppuvuodesta tehnyt radikaaleja muutoksia kotihoitotuotteiden kokoihin. Useammasta tuotteesta on tullut jättikoko, mikä on selvästi edullisin käytössä. Suomalaiset asiakkaat ovat heti tämän ymmärtäneet ja harmillisesti nämä jättikoot olivat hetken aikaa loppu syksyllä.
Syksyllä oli muutenkin joitakin tuotepuutteita johtuen tästä myynnin lisääntymisestä, mikä on tietysti kokonaisuudessa hyvä asia. Kuluttajat selvästi harkitsevat ostojaan tarkemmin ja haluavat valintoihinsa asiantuntijoiden neuvoja. Minulle on tullut selvästi enemmän verkkokauppa-asiakkaita, jotka ovat valveutuneita ja ostavat vain tuotteita, jotka tietävät heille sopivan eli turhia kokeilujuttuja vältetään. 
Dermalogicalle on tullut kaikista ”perushoitovoiteista” eli Active Moist, Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance (50ml 48€, 100ml 78€ ja 150ml 108€) käytössä edullisempi jättikoko.
Lyhyt laskutoimitus kertoo, että järkevintä on ostaa isoin koko. Jos ostat 50ml tuubin kolme kertaa, hinta on 144€, mutta ostaessasi koon 150ml maksat 108€ eli 36€ vähemmän. Tämän takia pyrin tarjoamaan asiakkaalle tätä isompaa kokoa ensin, koska se on edullisin käytössä. 
Nyt myös Dermalogican Multivitamin Power Firm (15ml 73€ ja 30ml 113€) silmänympärysvoiteesta on tullut tuplakoko. Se tulikin nyt tosi tarpeeseen, koska se on myös erinomainen huulihoide rohtuneille huulille tai niistämisestä kuivuneelle nenänympäryställe. Dermalogicalla on myös puhdistustuotteista kahta eri kokoa, joten niihinkin kannattaa tutustua.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 9.-22.1.-24


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Tää postaus oli ihan linjassa mun 2024 tavoitteiden kanssa, haluan säästää ja ostaa vaan laadukasta kosmetiikkaa. Kalliiksi tulee ne mun kokeilut ja halpojen tuotteiden jemmailu. Dermalocigan isot koot on käytössä ja aion hyödyntää aina tähtitarjouksia.

    VastaaPoista