maanantai 8. tammikuuta 2024

Vuoden 2023 uutuustuotteet

Viime vuonna sekä Dermalogica, että iS Clinical esitteli uutuustuotteita, joiden vaikutukset mullistivat käsityksiä kosmetiikasta. Dermalogica myös poisti valikoimistaan radikaalisti niitä tuotteita, jotka eivät enää kiinnostaneet asiakkaita.


Vuoden 2023 mullistavin kosmetiikkauutuus oli ehdottomasti iS Clinicalin huipputehokas retinolivoide Retinol+ Emulsion.


Puhdas iho

Dermalogica toi markkinoille kaksi uutta puhdistustuotetta ja uusia kokoja vanhoista tutuista putsareista. Yksi uutuus on Micellar Prebiotic PreCleanse (52€), joka on sisarustuote suositulle PreCleanse (150ml 52€ ja 295ml 83€) -alkupuhdistusöljylle. Tämä uutuustuote on maitomainen ja se sisältää misellejä, jotka poistavat hellävaraisesti kaiken lian ja meikin. 
Micellar Prebiotic PreCleanse sopii hyvinkin herkälle ja kuivalle iholle ja se on täysin vesiliukoinen. Öljymäinen PreCleanse on tehokkaampi rasvaiselle ja akneiholle, koska se sulattaa myös ihotalia ja paksuakin meikkikerrosta. Huomioi, että PreCleansessa on nyt toinenkin koko eli isompi 295ml, joka on käytössä edullisempi. 
Oil to Foam Total Cleanser (63€) on toinen uusi puhdistustuote, joka korvaa kaksoispuhdistuksen. Sen öljymäinen koostumus muuntuu veden kanssa pehmeäksi vaahdoksi, joka puhdistaa hyvin myös silmämeikin. Tästä puhdistusaineesta on tullut todella suosittu ja se on myös oma lempparini. 
Vanhaan tuttuun Special Cleansing Geliin (500ml 61€) on tullut refill eli täyttöpakkaus, joka on pakattu yksinkertaiseen nokalliseen pussiin, josta sen voi helposti kaataa vanhaan pulloon. Dermalogica haluaa säästää luontoa ja kehittää näitä täyttöpakkauksia suosikkituotteistaan.

Suojaa ja silotusta iholle

iS Clinical lanseerasi elokuussa kaksi retinoliin perustuvaa tehovoidetta Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) ja Retinol+ Emulsion 1.0 (165€), joita käytetään iltaisin yövoiteen tapaan. Tämä miedompi Retinol+ Emulsion 0.3 on ollut erittäin suosittu ja tulokset näkyviä. Tuotetta aloitetaan käyttämään harvakseltaan 3-5 päivän välein, jotta iho tottuu retinoliin. Jo parin viikon käytön jälkeen iho on selvästi sileämpi, pehmeämpi, tasaisen värinen ja kiinteämpi. Nämä retinolituotteet ovat nostaneet kosmetiikan vaikuttavuuden aivan uudelle tasolle.
Suojaavana tuotteena iS Clinical esitteli LIProtect SK35 (29€) joka on huulivoide aurinkosuojalla. Tämä pitää olla käytössä jokaisella himohiihtäjällä, koska lumesta heijastuva uv-säteily on erittäin vaarallista ohuelle huulten limakalvolle.
Dermalogicalta tuli myyntiin syksyllä Stabilizing Repair Cream (73€), joka on todella hyvä suojaava voide sisälämmityksen ja pakkasen rasittamalle iholle. Voide on kuin tehty juuri tähän säätilaan, mitä nyt elämme. 
Samoihin aikoihin myyntiin tuli Porescreen SK40 (62€) päivävoide, joka on mielenkiintoinen monipuolisuudessaan. Porescreen SK40 on päivävoide, aurinkosuojavoide ja meikinpohjustusvoide. Siinä on häivähdys väriä, joka siistii ja tasoittaa ihoa. Suurihuokoiselle iholle Porescreen SK40 on tärkeä tuote, koska se supistaa huokosia ja pitää öljyisen kiillon kurissa.




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 8.1.-24 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Anonyymi11:57

    Hyvät tarjoukset ja tuotteet ovat laadukkaita, siihen voi luottaa.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18:22

    Hyvältä kuulostaa. V-p

    VastaaPoista
  3. Anonyymi20:11

    Olen noista useimpia käyttänyt/kokeillut, ja kaikki ovat erittäin hyviä.

    Vielä mainitsen tuon tarjoustuotteena hetken olevan Dynamic Skin Retinol Serumin, joka on soljuva ja ikään kuin valaisee kasvot niin kuin nuo muutkin retinolituoteet.

    Vielä ääni vanhalle tutulle eli Multivitamin Power Recovery Maskille (ambulanssi tuubissa). Kaulalleni iski atooppinen aivan silmissä etenevä ihottuma alpakkapörröhuivin aiheuttamasta ärsytyksestä. Pidin paksun kerroksen naamiota muutaman vuorokauden koko ajan, ja ihottuma talttui. Sen jälkeen olen käyttänyt näillä pakkasilla alimpana viskoosisekoitteista poolopaitaa ja vasta sen päälle pörröiset huivit.

    Leena

    VastaaPoista