tiistai 23. tammikuuta 2024

Tähtitarjoukset 5.2.-24 asti



Iho huutaa kosteutta!

En muista aikoihin tällaista talvea, että asiakkaiden ihot olisivat näin kuivia jo heti joulun jälkeen. Kuivattavaa talvikautta on jäljellä vähintään pari kuukautta ja nyt on iho kosteutettava kunnolla, jottei se kutise ja hilseile seuraavia kuukausia.
Dermalogican Circular Hydration Serum on geelimäinen kosteusseerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Myös nuoret ja rasvoittuva iho hyötyvät Circular Hydration Serumin vaikutuksista. 
Tämä Circular Hydration Serum tuli myyntiin noin vuosi sitten ja se korvasi vanhan tutun kosteusseerumin, joka oli Dermalogican suosikkiseerumi. Tämä uusittu versio on entistä parempi, koska se sisältää pitkäkestoista hyaluronihappoa, jonka vaikutus kestää ihossa pidempään. Circular Hydration Serum on myös helpompi käyttää, koska se ei ole vesimäinen, niin kuin edeltäjänsä, vaan geeli, jota on miellyttävämpi käsitellä. 
Circular Hydration Serum on loistava yhdistelmä viimeksi tarjouksena olleen Stabilizing Repair Cream hoitovoiteen kanssa. Seerumi laitetaan aina ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide.


Misellivesi on helppo puhdistaja

Youngbloodin Micellar Water with Colloidal Silver on erinomainen puhdistusvesi näin talvella. Tätä misellivettä laitetaan vanulappuun ja sillä pyyhitään iho puhtaaksi. Meikkivoiteen käyttäjille suosittelen kyllä kaksoispuhdistusta aina iltaisin, mutta aamuisin pyyhkäisy misellivedellä riittää aamupesuksi myös rasvaisemmalle iholle. 
YB:n misellivettä voi käyttää myös silmämeikin poistoaineena ja se irrottaa vahvankin silmämeikin. Nämä misellit ovat pallosia, jotka imevät itseensä ihon rasvakerroksen ja muun lian. Misellivesi sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuoret sekä miehet pitävät sen raikkaudesta.
YB:n misellivesi sisältää kolloidista hopeaa, joka tukee ihon omien hyvien bakteereiden toimintaa ja vähentää tulehduksia. 



⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.

Tänään arvonnan voitti Mia Niemi, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti