perjantai 3. elokuuta 2018

Active Serum on iS Clinicalin suosituin tehotippa

iS Clinicalia on Suomessa myyty vuodesta 2016 saakka ja siinä ajassa on eniten myydyin tehoseerumi ollut Active Serum (89€). Nämä iS Clinicalin tehoseerumit ovat aivan ainutlaatuisia ja niiden sisältämät raaka-ainepitoisuudet tekevät niistä lääkkeiden ja kosmetiikan välimuodon.



Active Serum käy kaikille

Active Serumin vaikutus on monipuolinen ja se sopii lähes kaikille ihoille. Suurin osa yli kolmekymppisistä hyötyy Active Serumin vaikutuksista ja se sopiikin kaikille ihotyypeille paitsi herkistyneelle couperosaiholle. Iho jossa on hiukan sitä ja tätä eli välillä rasvaa ja näppylöitä välillä hilseilyä ja sameutta tasapainoittuu 2-3 viikon Active Serum kuurin jälkeen. Tuo kuvaa hyvin tyypillistä suomalaisten ihoa tähän vuoden aikaan. Hiki on nostanut pintaan kiiltävää rasvaisuutta ja samalla osa ihohuokosista ovat tukkeutuneet ja se tekee pieniä tulehtuneen punaisia näppyjä jotka eivät välttämättä edes kehity kunnon finniksi. Active Serumia käytetään aamulla ja illalla 3-5 tippaa puhtaalle iholle ja sen päälle kosteusvoide. Voiteeksi sopii yhtä hyvin Dermalogican hoitovoide, vaikka nyt Tähtitarjouksena oleva Intensive Moisture Balance NYT 65€ (96€). Active Serum voi tuntua levitettäessä hiukan kirvelevälle ja kihelmöivälle, mutta se kuuluu asiaan ja tunne menee vartissa ohitse.

Medikaalitason raaka-aineet

Juuri näiden tehoseerumien takia otin iS Clinicalin meille myyntiin, koska niiden raaka-aineet ja vaikuttavuus ovat tehokkainta mitä kosmetiikkamaailmassa on nyt tarjolla. Active Serum sisältää 8% sokeriruokouutteesta saatua glykolihappoa mikä tehokkaasti, mutta hellävaroen sulattaa tukkeumat ihohuokosista. Moni asiakas tuntee tämän glykolihapon kasvohoitojen yhteydessä, koska käyttämäni Dermalogican kuorinta-aine sisältää 28% glykolihappoa ja sellainen pitoisuus taas ei sovi kotikäyttöön jatkuvasti. Toinen epäpuhtauksia sulattava raaka-aine on mustikkauute joka sisältää 8% maitohappoa ja se sopii hyvin arallekin iholle. Arbutiini eli sianpuolukkauute on nykyisin kuluttajien hyvin tuntema raaka-aine ja se vähentää pigmenttiläiskien syntyä ja tasoittaa ihon väriä. Polyporus umbellatus sieniuute toimii antibiootin omaisesti ja poistaa tulehduksia ja rauhoittaa punoitusta. Tämä sieniuute on erinomainen estämään näppyjen ja finnien syntyä kuivattamatta ihoa yhtään. Tämä monipuolinen hoitoseerumi tekee ihosta sileän ja tasaisen ja myös huokoset supistuu. Iho näyttää raikkaalta, puhtaalta ja tasaisen väriseltä. Tämä on erittäin suositeltava tuote loppukesällä kaiken ikäisille, koska se myös hidastaa vanhenemisen merkkejä ja siloittaa pikkuryppyjä. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi12:24

    Onko Intensive Moisture Balance siis vieläkin tähtitarjouksena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun huomasit tuon virheen. Intensive Moisture Balance ei ole enää Tähtitarjouksena vaan se loppui 1.8, mutta olin tehnyt jutun viikonloppuna ja se piti julkaista jo maanantaina. Tämä julkaisu siirtyi tähän päivään, kun väliin tuli ajankohtaisempia juttuja.
      Jos joku vielä haluaa ostaa voiteen tarjoushinnalla laittakaa siitä sähköpostia niin annan sen vielä tuolla allennuksella.

      Inkeri

      Poista
  2. Voi anteeksi! Nyt vasta tajusin lukea, että tuossa blogin sivussakin on vielä mainos jo 1.8 loppuneista Tähtitarjouksista. Luin aluksi vaan tuon blogijuttuni ja siinä oli myös mainittu väärä Tähtitarjous. Noita Tähtitarjousmainoksia hoitaa meidän nettipäällikkö Annukka ja hän ilmeisesti ajaa juuri nyt nasta laudassa Euroopan läpi Hollannista kotiinpäin kesälomareissultaan. Hän ei varmaankaan pääse korjaamaan tuota mainosta ennen kuin maanantaina, kun aloittaa työt. Annukka on välillä viestitellyt matkan varrelta ja lähettänyt kuvia heidän kahdesta chichuahuakoirasta jotka ovat reissussa mukana.
    Pidän siis nuo tarjoukset voimassa vielä viikonlopun.

    Inkeri

    VastaaPoista