tiistai 21. elokuuta 2018

Hyvää palautetta iS Clinicalista!

Nyt, kun olemme käyttäneet ja myyneet iS Clinicalia useamman kuukauden alkaa siitä tulla palautetta ja asiakkaat kertovat omia kokemuksiaan. Kaikki nämä kokemukset, mielipiteet  ja hoitotulokset ovat meille kullan arvoisia ja kertokaa niistä, vaikka tässä blogissakin.


Seerumien tehokkuutta hämmästellään

Yleisin puheenaihe on nämä iS Clinicalin seerumit eli tehotipat jotka ovat poikkeuksellisia verrattuna muuhun kosmetiikkaan. Nämä medikaalitason tehoaineet tuovat iholle näkyvät tulokset parissa viikossa ja näistä kokemuksista saamme koko ajan lisäoppia työhömme. Nyt olen viimeisimmäksi keskustellut Super Serum Advance (99€)tehotipasta ja sen tuloksista. Ensinnäkin se on supertehokas antioksidantti joka korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia ja sen ominaisuuden vuoksi tipat pitäisi olla kaikkien käytössä näin loppukesästä. Hämmästelyä on aiheuttanut seerumin tehokas vaikutus vanhoihin acnearpiin. Kokemus on opettanut, että vielä viisikymppistenkin finniarvet vuosikymmenien takaa voi pehmetä ja vähentyä oikeilla hoitotuotteilla. Super Serum Advance on palauttanut ihon joustavuutta ja korjannut katkenneita kollageenisäikeitä ja sillä tavoin arpien tuoma kuoppaisuus ja epätasapaino on vähentynyt. Myös ohuelle ja veltostuneelle yli viisikymppiselle iholle kollageenisynteesin kiihtyminen antaa jämäkkyyttä ja palauttaa sileyttä ja joustavuutta.


Youth Complex on helppo hoitovoide

Laiskurin elvyttävä hoitotuote on ilman muuta Youth Complex (175€) joka on tosi helppo käyttää. Youth Complex toimii tähän vuoden aikaan yö-ja päivävoiteena eikä välttämättä muuta tarvitse. Tietysti, jos tämän voiteen alle laitetaan vielä joku seerumi se lisää vaikutuksia. Youth hoitolinja on iS Clinicalin nuorennustuotelinja joka vastaa Dermalogican Age Smart tuotteita. Youthvoiteiden vaikutusaineet ovat suunniteltu yli 35-vuotiaille hidastamaan ihon vanhenemista. Youth Complex on ollut käytössä monella viisikymppisellä asiakkaallani koko kesän ja se onkin ollut hyvä valinta tähän helteeseen. Voide on hyvin ohutta ja imeytyy hetkessä eikä hikoillessa valu ihon pintaan. Oikein kuivaihoisilla se on ollut hyvä tuote Eclipse sk50 (49€) aurinkosuojallisen voiteen alle ja se käy myös yövoiteena. Youth Complex siloittaa ihon pintaryppyjä todella hyvin. Usein silmien alapuolelle ja poskipäiden alle tulee pientä aaltomasta ryppyä varsinkin, jos iho on hyvin ohut ja kuiva. Tuohon pintaryppyyn Youth Complex on ollut nopeasti näkyvä apu.


Suosikki on NeckPerfect Complex

En malta olla mainitsematta NeckPerfect Complex (95€) kaulavoidetta joka on minulle ”lempilapsi”. Se on meillä eniten myyty tuote iS Clinicalilta ja juttelen siitä melkein päivittäin jonkun kanssa. Omasta kokemuksestani voin kertoa, että NeckPerfect Complex tasoitti näkyvästi ja tuntuvasti kaulani ihoa jossa oli epätasaista röpöliäisyyttä. Jenkit käyttää sanaa ihon tekstuuri ja mielestäni juuri tuo tekstuuri tasoittui täysin. Kaulaani on tullut parin vuoden aikana kolme poikittaisryppyä, tai vekin alkua ja ne ovat häirinneet jo pitkään. Jo heti ensimmäisten viikkojen aikana, kun käytin NeckPerfect Primeriä nuo vanteet madaltui ja pehmeni. Voide on myös hyvin riittoisaa ja tuo pumppupullo riittää noin parikuukautta. Kaula jää yleensä liian vähälle huomiolle ja kuitenkin se vanhenee näkyvästi ja nopeasti. Varsinkin nyt, kun alkaa taas talvikausi ja vaatteet ja huivit vie ihosta sen vähänkin rasvat kannattaa hankkia oma voide sen ihoalueen kunnossa pitoon.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:42

    Kiitän paketista, jonka sain viime perjantaina. Niin kivasti pakattu.

    Olin tilannut edellisen tarjoustuotteen Dermalogican Antioxidant Hydramistin, joka on aina hyvä. Kaupanpäälliseksi tuli iS Clinicalin Cooling Masque, jota olen nyt jättänyt yöksi jo kolmena yönä peräkkäin. Se vaikuttaa erittäin virkistävältä ja elähdyttävältä.

    iS clinicalin näytteitä oli runsaasti, ja tutustun niihin tosi kiinnostuneena. On hienoa, että löytyi mitä ilmeisimmin vielä Dermalogicaakin parempi sarja.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Kiva, että pidät uudesta sarjasta. iS Clinicalin raaka-ainepitoisuudet ovat tehokkaimmat mitä kosmetiikasta löytyy. Dermalogica ja iS Clinical täydentää toisiaan erinomaisesti ja todella moni Dermalogicaa käyttävä hoitola on ottanut iS Clinicalin joko pelkästään tai Dermalogican lisäksi niin kuin me teemme.
    iS Clinicalin tuotevalikoima on huomattavasti pienempi kuin Dermalogicalla, mutta heiltä löytyy erittäin tehokkaita täsmätuotteita ongelmiin mitä ei ole aiemmin voitu edes hoitaa kuten ruusufinni ja pedioraalidermatitis.


    Inkeri

    VastaaPoista