keskiviikko 15. elokuuta 2018

Pro-Heal Serum rauhoittaa näpyt ja punoituksen

Keväällä, kun tutustuimme iS Clinical sarjaan ei minulla ollut oikein käsitystä miten tehokkaita heidän tuotteensa ovat. Kollegat niitä kilvan kehuivat, mutta nyt vasta omien kokemusteni perusteella olen vakuuttunut tuotteiden vaikutuksista. iS Clinical on tehokkain kosmetiikkasarja mitä Suomen markkinoilta löytyy.


Seerumit toimivat kuin lääkkeet

iS Clinical on medikaalitason kosmetiikkasarja eli vaikutukset ovat lääkkeen omaisia. Amerikassa iS Clinical onkin myynnissä monilla ihotautiklinikoilla ja plastiikkakirurgien vastaanotoilla. Olen todella tyytyväinen, että pystyn nyt tarjoamaan asiakkaillemme kosmetiikkamaailman parhaat kotihoitotuotteet. Nyt, kun iS Clinical on ollut meillä myynnissä kolmisen kuukautta Pro-Heal Serum (109€) on osoittautunut tehokkaaksi avuksi tyypilliseen suomalaiseen hiukan ärtyneeseen ja punoittavaan ihoon. Tämän hellekesän jälkeen todella moni asiakas on saanut tulehtunutta pikkunäppyä koko kasvoille kuumuuden kiihdyttäessä hien-ja talineritystä. Suomalaisten ohut ja vaalea iho reagoi herkästi punoituksella, turvotuksella ja näpyillä kaikkiin ihoon kohdistuviin  muutoksiin. Tähän saakka on ollut aika vaikea löytää hoitotuotetta mikä tehoaisi tähän moninaiseen vaivaan. Nyt Pro-Heal Serum on tuonut ratkaisun näihin ongelmiin.

Pro-Heal Serum vähentää tulehduksia

Pro-Heal Serum sisältää raaka-aineita jotka toimivat antibioottien tapaan ja siksi se pystyy vaikuttamaan näihin moninaisiin ongelmiin. Seerumissa on polyporus umbellatus-sieniuutetta joka vastustaa tulehduksia aiheuttavia bakteereja ja mikrobeja ja sillä tavoin vähentää punoitusta ja näppyjä. L-askorbiinihappo on antioksidantti joka vähentää uv-säteilyn tuhoja ihosolukossa ja korjaa auringon tekemiä tuhoja. Kolmas tehoraaka-aine on oliivinlehtiuute joka myös vähentää tulehduksia ja rauhoittaa finnejä, kutinaa ja kirvelyä. Pro-Heal Serumia käytetään joka aamu-ja ilta kosteusvoiteen alla. Tulokset alkavat näkymään noin viikon, tai kahden kuluessa. Pro-Heal Serum sopii kaikille ihotyypeille ja se voidaan yhdistää mihin tahansa kosmetiikan kanssa. Paras tulos kuitenkin tulee, jos muutkin kotihoitotuotteet ovat iS Clinicalia, tai Dermalogicaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä seerumia, jos tuntuu siltä ettei apua tule mistään hoitoainekokeilusta. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:49

    Voin allekirjoittaa nämä suositukset. Olen kokeillut vuosien saatossa, vaikka mitä jatkuvaan teini-iän näppylään ja finneihin ja ikää on kuiteskin jo neljäkymmentä. Hämmästyksekseni nyt löytyi aine mikää oikeesti tehoaa niin kuin lupaa. Nyt kuukauden käytön jälkeen nassu on ihan tasainen eikä finnejä ole noussut pariin viikkoon. Hehkuva kouperosan punoituskin alkaa olla kokonaan poissa. En olis uskonu, että tällainen ihmeaine löytyy ja ihan kohtuullisella hinnalla.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun kerroit kokemuksesi. Pro-Heal Serumin monipuolinen vaikutus on erilainen kuin missään aikaisemmassa tehoaineessa. Yleensä tuotteet jotka rauhoittavat finnejä kuivattavat muuta ihoa ja couperosaihon voiteet voivat olla liian rasvaisia ja aiheuttaa näppyjä. Nyt Pro-Heal Serum vaikuttaa näihin ongelmiin rasittamatta ihoa muuten.

    Inkeri

    VastaaPoista