tiistai 14. elokuuta 2018

Sinun silmiesi tähden

Otin keväällä meille myyntiin muutamia silmiin kohdistuvia hoito-ja meikkituotteita jotka halusin välttämättä esitellä asiakkailleni. Nuo tuotteet ovat kertakaikkiaan niin hyviä etten voinut olla kertomatta, tai tarjoamatta niitä teille.

EyEnvy ripsiseerumi

EyEnvy ripsiseerumi (108€) on osoittautunut aivan loistotuotteeksi. Jokainen käyttäjä on saanut näkyviä tuloksia noin kuukauden käytön jälkeen. EyEnvy ripsiseerumia laitetaan pakkauksessa olevalla siveltimellä joka aamu yläripsien yläpuolelle ripsien tyveen ja alaripsien alapuolelle. Ohjeissa sanotaan, että parin ensimmäisen viikon aikana seerumin levityksen jälkeen voi tulla kuumottelua, tai lievää kihelmöintiä. Yksikään meidän asiakas ei ole näitä tuntemuksia kokenut. Alkuun on kuitenkin hyvä käyttää seerumia vain joka toinen aamu totuttelun vuoksi. Noin kuukauden käytön jälkeen ripsiin alkaa tulla pituutta lisää niin paljon, että sen alkaa itsekin huomata. Parin kuukauden käytön jälkeen ripsistä tulee vahvempia ja tuuheampia ja yleensä niiden väri tummuu. Yleensä noin kolmen kuukauden käytön jälkeen on saavutettu haluttu tulos ja sen jälkeen tulosta pidetään yllä käyttämällä seerumia 2-3 kertaa viikossa. Jos seerumin käyttö lopetetaan niin ripset palautuvat 2-3 kuukauden kuluttua alkutilanteeseen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, koska tulokset ovat niin näkyviä. Nyt, jos aloittaa seerumin käytön niin pikkujouluihin mennessä sinulla on upeat ripset.


Silmienrajauskynät

Xtreme silmienrajauskynät (35€) tuli eteeni iS Clinicalin maahantuojan A Class Beautyn valikoimista. Ensin kiinnitti huomioni värisävyt joita harvoin näkee rajauskynissä. Sitten, kun ostin ensimmäisen kynän sävyltään Cognac eli tumma kuparin ruskea laatu teki lähtemättömän vaikutuksen. Xtreme kynät ovat todella pehmeitä ja hyvin levittyviä. Jokainen on varmaan kokenut kuinka liian kovaa silmänrajauskynää joutuu hankaamaan ja hankaamaan eikä tule mitään näkyvää aikaiseksi. Sellaisilla kynillähän ei tee yhtään mitään, kun ne eivät toimi käytännössä. Xtremen kynät levittyvät ihanan pehmeästi ja niitä voi käyttää myös luomiväreinä. Näin hellekesänä niiden laatu ja pysyvyys tuli testattua ääriolosuhteissa ja niiden pysyvyys oli täydellinen. Hiki ei millään tavalla sotkenut niitä ja silmämeikki pysyi siistinä koko päivän. Nyt pintamuotivärinä on Golden Rose eli ruusukulta ja siihen olen erityisen tykästynyt. Tein hiukan leveämmän rajauksen Golden Rose kynällä ja sitten tein kapean rajauksen ripsirajaan mustalla Xtremen tussirajauksella (42€). Tätä tussikynämäistä rajausta ei ole muissa väreissä kuin tuo perinteinen musta. Xtremellä on myös musta ripsiväri (42€) joka on jo saanut runsaasti kehuja. Se on vesiliukoinen, mutta vettä hylkivä eli se ei
leviä ensimmäisessä sumussa ja tihusateessa. Nämä silmämeikit ovat myös helpot poistaa ihan tavallisilla puhdistustuotteilla. Dermalogican Ultra Calming Cleanser ja Precleanse puhdisti silmäluomet nopeasti ja samoin  käy iS Clinicalin Cleansing Complexilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti