sunnuntai 12. elokuuta 2018

Antioxidant Hydramist Tähtitarjous loppusuoralla!

Tämän hetkinen Tähtitarjous Antioxidant Hydramististä NYT 49€ (norm.70€) loppuu tänään. Suosittelen tilaamaan, koska tuo kaupanpäälle tuleva matkakoinen iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (normaalikoko 95€) on todella kokeilemisen arvoinen. Hoitosuihke on myös tehokas ja edullinen tapa lisätä kosteutta ja hoitoa iholle ja tuo Antioxidant Hydramist pullo riittää lähes jouluun saakka.

Hoitosuihke on helppo lisähoito

Enää helpompaa ja nopeampaa ihonhoitoa ei voi olla kuin nämä spraypullossa olevat hoitosuihkeet. Antioxidant Hydramist on Dermalogican hoitosuihkeista kaikista monipuolisin. Se kuuluu vanhenevan ihon Age Smart hoitolinjaan ja sitä voi käyttää kaikki yli 25-vuotiaat. Korostan tässä vaiheessa vuotta sitä, että Antioxidant Hydramistin runsas antioksidanttipitoituus on kesän jälkeen erittäin tärkeää. Antioksidantit korjaa huomattavasti uv-säteilyn aiheuttamaa solurasitusta ja hidastaa ihosolujen kuolemaa. Mikään muu raaka-aine kuin antioksidantit eivät vaikuta näin suoraan auringon aiheiuttamaan soluvaurioon. Sitten, kun päästään lokakuulle asti niin Antioxidant Hydramistin kosteuttavaa ja kiinteyttävää vaikutusta iho tarvitsee eniten. Nyt on vielä vaikea kuvitella millainen tilanne on silloin, kun sisälämmitykset menee päälle ja sisäilma kuivuu totaalisesti. Silloin tarvitaan kaikki lisäkosteutus mitä hoitotuotteista voi saada. Tuo Antioxidant Hydramist pullo riittää hyvin loppuvuoden ja kuivassa sisäilmassa sitä voi suihkauttaa monta kertaa päivässä. Itse muistan käyttäneeni sitä viime talvena jopa öisillä vessareissuillani. Iho tuntui aina sen verran kireältä, että suihkaus kosteutta teki hyvää keskellä yötäkin.


Antioxidant Hydramistin ja Copper Firming Mistin erot

Eräs vakioasiakas huomasi tehdä hyvän kysymyksen ja tiedusteli miten tämä Dermalogican Antioxidant Hydramist ja iS Clinicalin Copper Firming Mist (39€) eroaa toisistaan. Mari on meillä hoitosuihkefriikki ja hän huomio nopeasti suihkeiden erot. Meillähän ei ole vielä kovin pitkää omaa kokemusta iS Clinicalista ja tiedän löytäväni niistä tuotteista vielä pitkään uusia ominaisuuksia ja hoitovaikutuksia. Tällä hetkellä minun ja Marin kokemus on se, että Antioxidant Hydramistin vaikutus on monipuolisempi kuin Copper Firming Mistin. Copper Firming Mist sisältää runsaasti iS Clinicalin kehittämää kuparitripeptidi1 raaka-ainetta joka vaikuttaa elvyttävästi ja kiinteyttävästi mikä onkin sen suihkeen päätarkoitus. Tämä Copper Firming Mist olisi erittäin hyvä yli nelikymppisille Antioxidant Hydramistin rinnalla ja toinen olisi aamukäytössä ja toinen iltaisin. Näin tuo kiinteyttävä vaikutus tulisi parhaiten hyödynnettyä. Jos käyttää vaan yhtä suihketta niin ehdottomasti kannattaa valita Antioxidant Hydramist, koska se on monipuolisempi ja tähän auringon haittojen korjaamiseen ehdottomasti parempi. Lisäksi vielä pääset kokeilemaan iS Clinicalin tosi tehokasta Hydra Intensive Cooling Masqueta joka suorastaan räjäyttää väsymyksen ja velttouden iholta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti