lauantai 4. elokuuta 2018

Hydra-Cool Serum käy kosteusvoiteenakin

Kevyet ja hyvin imeytyvät hoitotuotteet ovat nykypäivää ja ne ovat asiakkaille erittäin mieleisiä. Käyn nyt läpi tässä blogissa näitä iS Clinicalin tuotteita, koska ne ovat uusia ja asiakkaat tietävät ja tuntevat niitä vielä vähän.

Hydra-Cool Serum sisältää hyaluronia

Hydra-Cool Serum (65€) on noussut helteisen kesän myötä monien asiakkaiden suosikiksi varsinkin, kun sitä voi käyttää yksinäänkin.  Hydra-Cool Serum on nimensä mukaisesti ensisijaisesti seerumi joka imeytyy syvenpiin kudoksiin ja sen päälle laitetaan vielä hoitovoide. Sillä on kuitenkin toinenkin käyttötapa ja se toimii yksinäänkin kosteusvoiteena. Hydra-Cool Serum on hiukan täyteläisempi geeli kuin esimerkiksi Dermalogican Skin Hydrating Booster (103€). Kummassakin on hyaluronihappoa joka on paras kosteuttava raaka-aine. Sen lisäksi Hydra-Cool Serumissa on esimerkiksi vitamiineja jotka tekevät siitä täyteläisemmän. Skin Hydrating Boosterhan on lähes vesimäistä joten sen päälle pitää aina laittaa hoitovoide. Kumpikin tehotippa on erinomaisen hyviä, mutta niiden käyttötarkoitus on hiukan erilainen. Kumpaakin voi käyttää silmienympärille mikä on aika harvinaista tehotipoille ja erittäin hyvä ominaisuus.

Kosteusvoide rasvoittuvalle iholle

Hydra-Cool Serum toimii oikein hyvin kosteusvoiteena rasvoittuvalle ja sekaiholle, tai nuorille kuivaihoisille. Miehet tykkäävät Hydra-Cool Serumista, koska sitä voi käyttää parranajon jälkeen. Se viilentää ja rauhoittaa ihoa ja sopii siksi paranajon jälkeen oikein hyvin. Hydra-Cool Serum on myös hyvä kosteusvoide meikin alle, tai sitä voi sekoittaa jopa meikkivoiteen joukkoon. Meikkivoiteeseen sekoitettuna se tuo kuulautta ihon väriin ja meikkivoide kevenee ja näyttää luonnollisemmalta. Rasvoittuvalle iholle Hydra-Cool Serumin luonnon antibioottiset aineet vähentävät tulehdusta ja hillitsevät finnien syntymistä. Myös ruusufinnille nämä vaikutukset ovat tärkeitä kosteutuksen lisänä. Tällaisena hellekesänä Hydra-Cool Serum sopii kenelle tahansa, koska se imeytyy niin täysin ettei se valu hien mukana. Myös vaihdevuosi-ikäisten yövoiteena se toimii hyvin, koska öiset hikiaallot huuhtelevat pois kaikki ihonpintakerrokseen jääneet täyteläisemmät aineosat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti