perjantai 31. elokuuta 2018

Phyto Replenish Oil suojaa ihoa sisäilmaongelmilta

Ensimmäisiä kertoja näin asiakkaillani huonon sisäilman aiheuttamia iho-ongelmia noin kymmenisen vuotta sitten. Silloin ei vielä kovinkaan paljoa tiedetty sisäilmaongelmista enkä minäkään aavistanut mistä näkemäni iho-oireet johtui.

Iho oireilee herkästi huonosta ilmanlaadusta

Nämä ensimmäiset näkemäni homepölyjen aiheuttamat ihottumat oli opettajilla joiden koulu todettiin myöhemmin ”homekouluksi” ja se onkin jo poistettu käytöstä. Näiden asiakkaiden ihottumat väheni aina loma-aikoina ja jäivät onneksi kokonaan pois, kun he pääsivät uuteen työtilaan. Ihottuma muistutti hyvin paljon atooppista ihottumaa ja myös stressi aiheuttaa samantyyppisiä punoittavia kuivia ja kutisevia läiskiä. Alkuunhan näitä iho-oireita vähäteltiin ja lääkärit sanoivat niiden olevan vaihdevuosivaivoja ja stressi-ihottumaa. Onneksi näistä ajoista on päästy eteenpäin ja oireet otetaan ihan tosissaan. Ehkä näille homepölyille herkistyykin helpoimmin vaihdevuosi-iässä, kun iho muutenkin ohenee ja kuumottaa ja punoittaa helposti. Varsinainen syy iho-oireisiin on kuitenkin ihan muu kuin ikääntyvän naisen hormonimuutokset. Ihmiset reagoivat hyvin erilailla sisäilmaongelmiin eikä kenenkään tuntemuksia pidä vähätellä. Pahinta on saada astma, tai muu hengitystiesairaus työpaikan sisäilmasta. Kuulen usein niiltä jotka sietävät kohtuullisen hyvin huonoa ilmanlaatua, että heidän iho alkaa kutista, tai kihelmöidä, kun työpäivä on yli puolenvälin. 

Hyvin hoidettu iho sietää paremmin sisäilmaongelmia

Silloin, kun iho on vahva ja hyvä kuntoinen on ihan loogista, että se kestää paremmin huonoja olosuhteita. Ihoa voi myös suojata näitä homepölyjä ja muita sisäilmaongelmia vastaan. Dermalogican Phyto Replenish Oil NYT 79€ (102€) on ihan tehty suojaamaan ihoa ilman saasteilta ja muilta ulkoisilta haitoilta. Amerikan suurkaupungeissa saasteet ja pakokaasut aiheuttaa paljon iho-ongelmia ja onhan niitä meilläkin varsinkin keväisen katupölyn aikoihin. Eniten Suomessa kuitenkin tarvitaan Phyto Replenish Oilia suojaamaan ihoa sisäilman aiheuttamilta ärsytyksiltä ja rasituksilta. Nämä vaikutukset Phyto Replenish Oilista ovat tulleet ihan käytännön kokemuksista. Puhun usein asiakkaiden kanssa heidän työpaikoillaan olevista ilmanvaihto-ongelmista ja kokeilujen kautta on osoittautunut, että Phyto Replenish Oil vähentää ja poistaa tuota iltapäivisin tulevaa kiristyksen ja kutinan tunnetta. Se rauhoittaa myös punoittavaa ja hilsehtivää ihoa ja estää ihottuman pahenemista. Suosittelen, että kokeilette Phyto Replenish Oilia, jos epäilette ihonne oireilevan sisäilmaongelmien vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti