maanantai 27. elokuuta 2018

Tähtitarjouksena Phyto Replenish Oil

TÄHTITARJOUKSENA on PHYTO REPLENISH OIL nyt 75€ (norm. 102€)  ja saat lahjaksi iS Clinicalin Neck Perfect Complex kaulavoiteen matkakoisena. Arvo 15€. Tähtitarjous on voimassa 27.8-9.9.2018.


Phyto Replenish Oil parantaa ihon suojausta

Phyto Replenish Oil on meillä erittäin suosittu tehotippa ja sen vaikutuksia tarvitsee jokainen syksyn saapuessa. Tämä tehotippa on kevytöljy joka imeytyy ihoon hetkessä ja sitä voi käyttää myös meikin alla. Phyto Replenish Oil on kehitetty parantamaan ihon omia suojamekanismeja ettei ilmansaasteet, lämmönvaihtelut ja tuuli pääse rasittamaan ihoa. Tämä tuote sopii kaikille muille ihotyypeille paitsi ihan öljyisen epäpuhtaalle iholle. Myös nuoret atoopikot, tai muuten kuivaihoiset hyötyvät merkittävästi tämän kevytöljyn vaikutuksista.

Phyto Replenish Oil sitoo itseensä ihon omaa kosteutta ja siloittaa ja tasoittaa pikkuryppyjä. Nyt on hyvä hetki korjata kesän tuoma pintakuivuus ja uv-säteilyn aiheuttama ihon ohentuminen. Samalla iho valmistellaan kestämään ja korjaamaan  sisälämmityksen aiheuttama kosteuden haihtuminen ja ihon pintakuivuus. Eniten ihoa kuivattaa juuri nuo pari ensimmäistä viikkoa, kun sisälämmitys aloitetaan. Ellei siinä vaiheessa hoideta ihoa tehokkaasti kuivuus ja kireys voi vaivata koko lopputalven. Ennalta ehkäisevä ihonhoito on aina tehokkainta siksi Phyto Replenish Oil kannattaa aloittaa jo nyt. Phyto Replenish Oil auttaa myös ihoa suojautumaan ja kestämään sisäilmaongelmista johtuvat iho-ongelmat ja sellaisissa olosuhteissa työskenteleville tämä tehotippa on hyvä olla käytössä läpi talven.


Kaulavoide on iS Clinicalin suosikkituote

Phyto Replenish Oilin mukana saat matkakokoisen iS Clinicalin Neck Perfect Complex kaulavoiteen joka riittää noin parin viikon käyttöön. Ihan niin kuin arvelinkin nousi tuo kaulavoide heti meidän eniten myydyimmäksi tuotteeksi iS Clinicalilta ja nyt pääset tästä pikkukoosta kokeilemaan itse sen vaikutukset. Loppukesästä useampi uusi asiakas on poikennut ostamaan Neck Perfect Complexia, kun heidän sukulaisensa, tai tuttavansa ovat sitä kehuneet. Se osoittaa, että tämä kaulavoide on tehokas, koska sen maine kiirii asiakkaalta toiselle.

Osta Replenish Oil verkkokaupastamme, tai nouda myymälästä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi00:16

    Taas tarjouksesi osui siihen juttuun mitä seuraavaksi tarvitsen. Käytin viime syksynä ja talvena phyto oilia ekaa kertaa ja kurjaa ”talvinaamaa” ei tullut ollenkaan. Päätin, että aloitan joka syksy jo hyvissä ajoin hoitamaan naamaani niin ettei kuivat läiskät ehdi tulla. Lisäiloa tuo phyto oilin fantastinen tuoksu��

    VastaaPoista
  2. Phyto Replenish Oil on erinomainen myös atooppisen kuivalle iholle, koska se parantaa ihon omia suojamekanismeja. Siina on mieto hyvä tuoksu joka kuitenkin tulee täysin raaka-aineista, koska Dermalogicassahan ei ole tuoksuaineita.

    Inkeri

    VastaaPoista