lauantai 25. elokuuta 2018

Meikitön meikki

Tähtitarjous HYDRABLUR PRIMERISTÄ NYT 59€ (84€) on vielä voimassa sunnuntaihin 26.8 saakka. Ellet ole vielä kokeillut miten kauniiksi Hydrablur Primer siistii ihon pinnan se kannattaa kokeilla nyt.


Meikinpohjustusaine on yli viisikymppisten suosikkituote

Hydrablur Primer on meikinpohjustusaine, mutta sitä voi yhtä hyvin käyttää ilman meikkivoidetta. Uskoisin, että moni yli viisikymppinen ihastuisi tähän tuotteeseen, jos he vaan tietäisivät sen olemassa olosta. Itseni ikäisille meikinpohjustuote on niin uusi asia ettei siitä ole kunnollista käsitystä. Moni liittää sen nimenomaan meikkivoiteeseen eikä edes lähde kokeilemaan tuotetta. Lähes aina, kun kerron meikinpohjustusaineesta ikäisilleni he eivät oikein ymmärrä mistä siinä on kysymys.  Halutaan tietää onko se meikki vai hoitoaine ja Hydrablur Primerhän on kumpaakin. Sitä ei voi oikeastaan verrata mihinkään entiseen, koska kyse on aivan uuden tyyppisestä tuotteesta jota ei meidän nuoruudessa ollut. Moni liittää nämä meikinpohjustustuotteet vaan nuorten tekemään vahvaan ja peittävään meikkiin, vaikka Hydrablur Primerhän on jo itse kevyt meikki. Hydrablur Primer levitetään päivävoiteen päälle, koska mitään hoitoaineita se ei korvaa. Voiteessa olevat mikrokapselit rikkoutuvat levitysvaiheessa ja vapauttavat kevyesti värillisen raaka-aineen iholle. 


Tasainen iho ilman meikkivoidetta

Hydrablur Primer supistaa huokoset ja pitää ihon mattapintaisena. Sen kevyt väri tasoittaa huomattavasti ihon kirjavuutta varsinkin nyt kesän jälkeen, kun rusketus on epätasaista. Hydrablur Primer on hoitovaikutukseltaan kosteuttava ja suojaava. Se estää kuivan hilseilyn näkymistä ja siloittaa pikkurypyt ja juonteet. Kuitenkaan mitään meikkiä ei kukaan näe olevan, koska voide häviää ihoon täysin. Ei siis tarvitse pelätä näyttävänsä meikatulta ja Hydrablur Primer on erinomainen niille jotka eivät halua meikkiä käyttää. Kertokaan tällaisen tuotteen olemassa olosta äidillenne ja muille ikääntyville naisille, koska olen aivan varma, että he ihastuvat tähän. Hydrablur Primer sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Rasvaisen öljyinen iho on kiiltämättömänä koko päivän ja meikin pysyvyys paranee.  Myös miehille Hydrablur Primer on hyvä tuote, koska heidänkin iho tarvitsee siistimistä. Hydrablur Primerin suojaava vaikutus on tärkeä tekijä taas talven tullen ja se vähentää miestenkin iholla tyypillistä punoitusta joka syntyy lämmön vaihteluista. Muista myös, että Tähtitarjouksen mukana saat Sound Sleep Cocoon yövoidetta matkakoon ja se on kokeilemisen arvoinen uutuustuote. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi10:54

    Luulin ettei kuuskymppinen naisimmeinen tartte näitä primereitä enkä olis takuulla edes kokeillut ellei Inkeri olisi siihen niin houkutellut. Nyt en lähde enää mihkään ilman tätä tuubia. Eihän mulla ollu mitään tietoa, että tämmössiikin on kehitetty. Naama näyttää siistimmältä, mut meikkiä ei ole. On se erinomainen keksintö.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun olet kokenut Hydrablur Primerin tarpeelliseksi. Olen aivan vakuuttunut, että niin kävisi monelle muullekin, jos he uskaltautuisivat kokeilemaan. Tällaista tuotetta harvaa osaa edes kaivat, kun sitä ei ole aiemmin ollutkaan.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi02:21

    Suurin hyöty mitä hydrablur minulle saa aikaan on sileä iho. Atoopikkona kärsin jo alle nelikymppisenä kuivuusrypyistä iholla. Dermalogican aineet ovat tietty auttaneet paljon ja varsinainen atooppinen ihottuma ei vaivaa. Nyt saan rypytkin sileiksi hydrablurilla ja ihon väri tasoittuu muutenkin.

    VastaaPoista