lauantai 11. elokuuta 2018

Näin toimitaan kasvohoidon jälkeen

Kesällä meille tulee eniten aivan uusia asiakkaita ja heille kerron aina ohjeet miten eletään kasvohoidon jälkeen. Mitään suurempia muutoksia ei pidä tehdä, mutta kesällä auringon tuomat ongelmat pitää huomioida.

Vältä saunaa kasvohoidon jälkeen

Tällä kasvohoidon jälkeisellä ajalla tarkoitan samaa iltapäivää ja seuraavaa päivää. Sen pitempään ei kasvohoitoa tarvitse huomioida. Kasvohoidon loppupuolella yleensä kysyn haluaako asiakas kevyen meikin vai jätänkö ihon jo yökuntoon. Varsinkin myöhemmin iltapäivällä asiakkaat mielellään haluaa jo yövoiteet ettei ihoa tarvitse illalla enää itse hoitaa. Suositeltavaa on, että kasvoja ei pestä kuuteen tuntiin kasvohoidon jälkeen jotta kaikki aineet saisivat vaikuttaa kunnolla. Silloin, kun asiakas haluaa meikin kasvohoidon jälkeen pitää tämä suositus muistaa ja meikin voi pestä pois vasta kuuden tunnin päästä. Jos asiakas on minun viimeinen kasvohoito päivän päätteeksi hän yleensä pääsee lähtemään meiltä noin kello 20-21. Tämä tarkoittaa sitä, että meikin poisto menisi aamuyön puolelle. Saunaan ei kannata mennä kasvohoidon jälkeen, koska siinä hikoilee pois monet tärkeät hoitoaineet. Tämä kannattaa huomioida jo kasvohoitoaikaa varatessa.

Hikoilu ja aurinko ei ole hyväksi kasvohoidon jälkeen

Mitään hikijumppaa ei myöskään kannata suunnitella kasvohoidon jälkeen. Siinäkin hoitoaineet hikoilee pois ja kasvohoidon hyöty vähenee. Aurinko kuuluu ehdottomasti vältettäviin asioihin kasvohoidon jälkeen. Iho on vähintään kuusituntia kasvohoidon jälkeen vailla omaa rasvavaippaa ja samoin ihon oma bakteerifloora vähenee ja iho jää suojattomammaksi. Siinä tilanteessa iho palaa tosi nopeasti. Vaalea, ohut iho saattaa palaa jo alle puolessa tunnissa ja siksi aurinkoa on hyvä vältellä kasvohoidon jälkeen koko loppupäivän. Jos joutuu pakosti olemaan ulkona tuona päivänä kannattaa laittaa hyvä viidenkympin suojakertoimellinen päivävoide. Erittäin hyvä on  iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€), tai Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€)

Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€) on hyvä suojavoide 
myös kasvohoidon jälkeen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti