lauantai 18. elokuuta 2018

Syksyn työkuviot

Hiljalleen siirrymme taas syksyyn ja se tietää aina meille erilaisia tapahtumia. Onneksi suurin osa iS Clinicalin koulutuksista tullaan tekemään suoraan meillä Hämeenlinnassa ja Dermalogicakin kouluttaa aikapaljon verkossa. Tämä on hyvä juttu ettemme joudu laittamaan firmaa kiinni koulutuspäivien takia.


Kesäloma alkaa nyt!

Minähän en ole vielä pitänyt perinteistä pitkää kahdenviikon kesälomaa tänä vuonna ja nyt se on edessä. Kuitenkin ensiksi lähden äitini kanssa kolmeksi päiväksi Gdanskiin. Tämä on minun panos äitini virkistämiseen ja jaksamiseen, koska tämä on hänelle ensimmäinen vapaa sen jälkeen, kun hänestä tuli parivuotta sitten isäni omaishoitaja. En yleensä kerro omia asioitani tässä blogissa, mutta otan tämän esiin siksi, että aion talven aikana kertoa ja ottaa kantaa vanhusten hoidosta ja omaishoitajuudesta. Isäni pärjää kotona nämä kolmepäivää, kun on sovittu riittävä määrä auttajia käymään häntä ja kissoja katsomassa. Tuo Gdanskin matka tehdään ihan äitini ehdoilla ja käymme taidemuseoissa, shoppailemme ja syömme hyvin. Tämän matkan jälkeen olen viikon verran vielä työssä ja elokuun lopussa aloitan kahdenviikon loman. Liikehän on normaalisti auki, koska Mari on työssä. 


Pimeän Kaupan ilta on syyskuussa

Lukijoita varmaan eniten kiinnostaa nämä tapahtumat ja niihin liittyvät tarjoukset ja syksyn perinteinen Pimeän Kaupan ilta on pe 28.9. Tapahtuma on nyt kolmannentoistakerran ja sen järjestää Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry. Nyt tapahtumaa on tarkoitus laajentaa ja siitä tulee kaksipäiväinen juttu jonka otsikko on Horror Hämeenlinna eli kauhu ja kummitukset ovat viikonlopun ytimenä. Kaupunkikeskusta ry on kovasti ohjeistanut yrittäjiä, että kaikkien pitää osallistua omalla tavallaan tähän teemaan. Meidänkin pitäisi Marin kanssa keksiä jotain kivaa vai riittäisikö kauhistuttamaan, jos olisin ilman meikkiä työssä. Joka tapauksessa osallistumme tapahtumaan kauhun kanssa tai ilman, mutta hyviä tarjouksia siihen hankimme. Toinen kauppatapahtuma on Black Friday marraskuun lopulla. Tämä Black Friday on täysin amerikkalaisten oma juttu, mutta nyt se on valtaamassa jo Suomeakin. Viime vuonna meillä oli muutama tarjous Black Fridayta varten, mutta osoittautui, että asiakkaat olisivat olleet kiinnostuneet isommastakin tapahtumasta. Nyt olemme päättäneet Marin kanssa, että toteutamme asiakkaiden toiveet ja järjestämme jotain Pimeän Kaupan illan tapaista. Viime marraskuussa olimme lähes pulassa, kun väkeä oli kaupungilla todella paljon ja asiakkaita kävi runsaasti ostoksilla. Emme olleet varautuneet ostosryntäykseen ja olimme ottaneet aivan normaalisti hoitovarauksia. Tänä vuonna olemme viisaampia ja keksimme tapahtumaan jotain kivaa ja ehkä jätämme pois tuon perinteisen joulukuun avoimien ovien lauantain. Seuratkaapa blogia niin näette hyvät tarjouksemme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti