maanantai 13. elokuuta 2018

Tähtitarjouksena Hydrablur Primer!

TÄHTITARJOUKSESSA Dermalogican HYDRABLUR PRIMER vain 59€ (norm. 80€) meikinpohjustusaine ja saat kaupan päälle Dermalogican uutuuden SOUND SLEEP COCOON yövoiteen matkakokoisena. Tähtitarjous on voimassa 13.8-26.8.



Hyvännäköisenä työelämään

Syy tämän hetken Tähtitarjoukselle on tämä kesälomakauden päättyminen ja työelämään paluu. Hiukan ehkä laiminlyöty kesälook pitää muuttaa asialliseen ja siistiin työminään. Tämä hellekesä on aiheuttanut enemmän iho-ongelmia kuin koskaan ennen. En muista milloinkaan hoitaneeni kesän jälkeen näin moninaista kirjoa iho-ongelmia. Lähes kaikki ovat kokeneet sen, että hiki virtaa taukoamatta, kasvot punoittaa ja ihohuokoset ammottaa auki. Hiukankin rasvoittuvalla iholla kuumuus aiheuttaa finnejä ja öljyistä kiiltoa. Ihoa on vaikea saada siistin näköiseksi eikä meikit pysy kunnolla. Tähän tilanteeseen apu tulee Hydrablur Primer meikinpohjustusvoiteesta joka supistaa huokoset, siloittaa ihon pinnan, neutralisoi punakkuutta ja pitää ihon mattapintaisena. Hydrablur Primer ei ole pelkästään meikin pohjustusaine vaan sitä voi mainiosti käyttää yksinäänkin päivävoiteen päällä.
Ne asiakkaani jotka eivät käytä meikkiä ovat erityisen tykästyneitä Hydrablur Primeriin, koska se jättää niin luonnollisen pinnan. Pelkästään sillä saa huokoset supistumaan ja iho siliää siistiksi ja kuulakkaaksi eikä takuulla näytä meikatulta. Toivoisinkin, että useampi ikääntyvä ottaisi käyttöön Hydrablur Primerin, koska se on niin helppo ja vaikutus on tehokas. Tuotetta on vaan vähän vaikea selittää, kun meikinpohjustusaine on käsitteenä niin uusi ettei sitä voi verrata mihinkään entisiin tuotteisiin. 

Virkeä lomalta paluu

Hydrablur Primerin kanssa saat lahjaksi Sound Sleep Cocoon (arvo 20€) yövoiteen matkakokoisena. Sound Sleep Cocoonhan on Dermalogican uusin yövoide joka sisältää stressihormonin eritystä hillitsevää lavendeli-patsuli-santelipuuöljyä. Voide on niin erityinen, että se pitää itse kokea. Jokainen sen käyttäjä on kertonut tunteneensa sen mielihyvää ja rauhoittumista tuovan vaikutuksen. Myös minä olen sen tuntenut, vaikka suhtaudun kaikkiin kosmetiikan vaikutuksiin äärimmäisen kriittisesti ja epäluuloisesti. Sound Sleep Cocoon on geelimäinen ja se sopii kaikille ihotyypeille.
Näillä tuotteilla voi palata työ-tai opiskeluelämään virkistyneenä ja hyvännäköisenä. Sound Sleep Cocoon auttaa rentoutumaan öisin ja Hydrablur Primer hoitaa ongelmat pois aamuisin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti