maanantai 20. elokuuta 2018

Sheald Recovery Balm vähentää arpeutumia

iS Clinicalin hoitotuotteet ovat suunniteltu myös ihotautiklinikoiden ja plastiikkakirurgien tarpeisiin ja Amerikassa iS Clinicalin voiteita ja seerumeja käytetäänkin usein kauneusleikkauksien jälkihoidossa. Sheald Recovery Balm (79€) on ihanan täyteläinen hoitovoide mikä sopii hyvin ohuelle ja kuivalle iholle.

Nopeuttaa leikkausarpien parantumista

Meillä on nyt kotona menossa varsinainen testaus Sheald Recovery Balmin vaikutuksista leikkaushaavaan. Olen aiemminkin kertonut, että vanhemmillani ja anopillani on ollut uv-säteilyn aiheuttamaa solumuutosta eli basalioomaa. Nyt äidilläni tehtiin heinäkuussa sairaalan ihotautiklinikalla jäädytys poskessa olevaan solumuutokseen. Koepalasta löytyikin vielä vakavampia soluvaurioita ja häneltä leikattiinkin viime perjantaina syvemmältä ihokudosta pois. Nyt hänellä on toisessa poskessa yli kymmenensentin mittainen haava joka on myös aika syvä. Leikkaus ei ollut mikään pikkujuttu, koska se kesti 2,5 tuntia ja tikit haavasta otetaan pois 17.8. Aloitin  heti hoitamaan poskea Super Serumilla (99€) ja Sheald Recovery Balmilla. Nämä kaksi tuotetta on alunperin tehty nopeuttamaan plastiikkakirurgisten leikkausten parantumista ja häivyttämään leikkausjälkiä ja arpikudosta.

Vaurioitunut iho hilseilee

Äitini poski ja silmä oli järkyttävän näköinen vielä viikonloppuna leikkauksen jälkeen. Jostain syystä toinen silmä oli turvonnut lähes umpeen ja koko poski oli sinisen musta ja turvonnut. Meillä olisi tarkoitus äitini kanssa lähteä kolmen päivän lomalle Gdanskiin ja häntä itseään kiusaa todella paljon mustelmaiset kasvot. Ihmeteltävän hyvin turvotus ja mustelma on laantunut, vaikka leikkauksesta on vain kuusipäivää. Äitini on tunnollisesti laittanut joka aamu ja ilta Super Serumia ensimmäiseksi iholle ja sen päälle runsas kerros Shield Recovery Balmia. Ihon hilseily lisääntyy koko ajan mikä kertoo myös parantumisesta, kun kuollut solukko irtoaa ja vie mennessään vaurioituneet ihosolut. Tuota Shield Recovery Balmia on järkevää sipaista kuivempiin kohtiin useamman kerran päivässä. Super Serum lisää merkittävässä määrin kollageenin muodostumista ja siksi se on myös erinomainen hoitotippa vähentämään ryppyjä ja juonteita. Yhdessä tuon Shield Recovery Balmin kanssa ne hidastavat vanhenemisen merkkejä kasvoilla ja sama vaikutus toimii myös leikkausjälkiä parantavasti. Kerron myöhemmin lisää miten tuo parantuminen etenee ja millaisia vaiheita parantumisprosessissa on. 

1 kommentti:

  1. Miehelläni on atooppinen iho ympäri vuoden ja varsinkin talvella kasvoihin tulee isojakin punoittavia ja hilseileviä läikkiä/tai isohko läikkä. Viime talvena laitoin hänen käteensä tämän voiteen, eikä mennyt kuin pari päivää, kun mies antoi tästä positiivista palautetta. Oli yövuorossa töissä laittanut, kun siellä ilmastoinnin takia ihon kunto pahenee kotioloista entisestään. Oli kulma auttanut hilseilyyn ja punoitukseen välittömästi. Sen jälkeen tuubi on ollut aina hänellä mukana laukussa. Miehillehän tällaiset jutut ovat tärkeitä, harvemmin on sellaista pitkäjännitteisyyttä odottaa tuloksia.

    VastaaPoista