perjantai 10. elokuuta 2018

Tuloksia iS Clinicalin seerumeilla

Nyt, kun iS Clinicalin tuotteet ovat olleet meillä käytössä ja myynnissä noin kolmekuukautta alamme saada tietoa tuloksista. Useampi asiakas on jo ehtinyt käyttää hänelle suositeltua seerumia ja muitakin tuotteita parisen kuukautta ja näin itsekin tulokset kasvohoidon aikana. 

Active Serum kiinteyttää ihoa

Active Serum (89€) on iS Clinicalin suosituin seerumi ja sen vaikutuksia olen nähnyt eniten. Näin helteisenä kesänä asiakkailla on ollut aivan erilaisia ongelmia kuin aikaisempina kesinä. Toisien iho kuivuu, kun kasvot on hiestä märät koko ajan ja tuuletukset puhaltaa ja rasittaa ihoa. Jotkut taas saavat helteestä hikinäppyjä ja huokoset avautuu, kun talineritys lisääntyy. Hyvin monilla on pigmenttiläiskiä ja iho on kirjavoitunut uv-säteilystä. Näihin kaikkiin iho-ongelmiin Active Serum vaikuttaa, koska siinä on hyvin monipuolinen apu ihon ongelmiin. Viime viikolla kävi pari asiakasta kasvohoidossa jotka olivat käyttäneet Active Serumia jo yhden pakkauksen eli noin 6-8 viikkoa. Olin todella ilahtunut miten selviä tuloksia iholla näin. Ensimmäinen asiakas oli noin 50-vuotias ja lähes atooppisen kuiva ja ohut ihoinen. Hänen ihonsa oli niin siloittunut ja tasoittunut etten voinut kuin hämmästellä. Mitään laajentuneita huokosia hänellä ei ole koskaan ollut, mutta nyt huokoset olivat täysin näkymättömissä ja ihon pinta oli aivan sileä ja virheetön. Iho oli selvästi kiinteytynyt ja pinta näytti tiiviimmältä ja napakalta. Hän kertoi myös, että meikki levittyy huomattavasti paremmin ja myös ystävät huomaavat selvästi nuortuneen ihon. Toinen asiakas oli noin nelikymppinen ja hänellä on joka kesä ollut pigmenttiläiskiä niin, että kasvojen iho on kirjava. Hänellä ihotyyppi on myös rasvoittuva ja kesällä tulehtuneet näpyt lisääntyy ja niiden parantumisjäljet aiheuttaa lisää pigmenttiläiskiä ja kirjavuutta. Näin tasaisen väristä ihoa hänellä ei ole ollut minään kesänä, vaikka nyt aurinkoa on ollut poikkeuksellisen paljon. Hänenkin ihollaan oli huokoset pienentyneet näkymättömiin ja iho oli selvästi kuulaampi eikä paksun ja rasvaisen näköinen. Kumpikin asiakas oli tosi tyytyväinen tulokseen joka oli aivan näkyvä. Minulle tämä oli hieno palkinto työstäni ja vakuutus siitä, että iS Clinical toimii niin kuin lupaa.

Pro-Heal Serum rauhoittaa ruusufinniä ja couperosaa

Tämä kesä on ollut erittäin rasittava ruusufinnistä kärsiville ja myös tulehtunutta hikinäppyä on syntynyt ruusufinninäppyjen sekaan. Tähän asti ei mikään kosmetiikka ole auttanut ruusufinniin ja se on ollut hyvin hankala hoidettava. Nyt iS Clinicalin Pro-Heal Serum (109€) on tullut avuksi ja tulokset ovat näkyviä. Pro-Heal Serumia pitää käyttää vähintään 3-4 viikkoa ennen kuin tuloksia näkyy eli mistään pikakonstista ei ole kysymys. Seerumia käytetään aamuin, illoin ja sen päälle hoitovoide. Eräs asiakkaani kävi edellisen kerran hoidossa juhannuksen tienoilla ja silloin ruusufinni oli selvästi ärtymään päin. Samalla iho oli hiukan hilseilevä ja huokoset olivat hyvin aukinaiset. Silloin tehtiin kosteuttava Nanolift kasvohoito mikä rauhoitti hilseilyn ja vähensi punakkuutta. Nyt, kun hän kävi uudemman kerran iho oli aivan erilainen. Enää kasvoilla ei ollut yhtään märkäpäistä pikkufinniä ja ryhelmäinen hikinäppy hiusrajassa ja otsassa oli täysin poissa. Muutamalla muullakin asiakkaalla on punoitus vähentynyt huomattavasti ja tulehtuminen on myös rauhoittunut. Tämä on todella hieno juttu, että vihdoinkin voimme tarjota jotain mikä vaikuttaa ruusufinniin. Tietenkään Pro-Heal Serum ei ole mikään hokkuspokkuskonsti joka tepsii kaikkeen ja kaikille. Nyt olen kuitenkin nähnyt niin paljon hyviä vaikutuksia, että kokeilkaa ihmeessä miten oma ihonne näihin seerumeihin reagoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti